Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Bahçe Aydınlatma Uygulamaları

Bahçe aydınlatma ustamgeliyor ürünleri artık klasik çizgisinden çıkarak modern bir tasarıma ve çeşitli çizgilerdeki ürünlere büründü.

Aydınlatma Direkleri

Bahçe aydınlatmada hem modern hem de klasik bir seçenek olan aydınlatma direkleri, geleneksel aydınlatma yönteminin modernize edilmiş hali denilebilir. Fener sokak lambaları ile Bahçenizi hem aydınlatabilir hem de bir dönem filmi havası katabilirsiniz. Dilerseniz de aydınlatma direklerini modern çizgiler ya da asimetrik tasarımlar içerecek şekilde seçebilirsiniz. Kişinin arzusuna göre bir çok bahçe aydınlatma uygulaması mevcut.

Armatürler

Bahçe aydınlatmanız için modern armatürler seçebileceğiniz gibi sokak lambası havası katan klasik armatürler de seçebilirsiniz. Yuvarlak, kare ya da üçgen şeklindeki bahçe ışıklandırma armatürleri de son zamanlarda oldukça gözde.

Modern Aplikler

Aplikler bahçe aydınlatması için en çok kullanılan ürünlerden birisi. Özellikle bahçe duvarı aydınlatması için çok uygun. Bahçe ışıklandırma düzenlemesi yapıyorsanız belirli aralıklarla duvara sabitleyeceğiniz aplikler sayesinde bahçenin her yerini eşit olarak aydınlatabilirsiniz.

Ahşap Aydınlatma

Bahçelerde bulunan yeşil ve kahverenginin buluşmasına belki de en iyi eşlik edenlerden birisi de ahşap aydınlatmalar. Bu sayede bahçenizin doğal dokusunu bozmaz, hatta daha da güçlendirebilirsiniz. Ahşap aydınlatmalar tekli olarak bahçe masanızın üzerinde kullanılmaya uygun olduğu kadar, duvarlarda kullanıma da uygundur. Ağaç olduğu için de bahçenizle bir bütünlük sağlar.

Bahçe Aydınlatması Seçimi

Bahçe aydınlatmanızı mutlaka bahçenizin temasına göre seçmelisiniz. Aydınlatma seçenekleri de bahçe mobilyaları gibi bir çok modele sahiptir. Nasıl ki mobilyayı zevkinize göre seçiyorsunuz bunu da öyle yapmalısınız. Mesela modern tasarım bir bahçeniz varsa modern sokak lambaları ile aplikleri birlikte kullanabilirsiniz. Masa üzerine de tek bir aydınlatma ideal olacaktır. Ancak ferforje bir bahçe takımı tercih etmişseniz klasik cicili bicili bir aydınlatma sizin için çok daha uygun olacaktır.

Bahçede Aydınlatma Dizaynı

Bahçe aydınlatmalarınızın sayısı ve şeklini ise bahçenizin büyüklüğü ve karanlık noktalara göre belirlemelisiniz. Bahçenizi en iyi tanıyan kişi olarak bahçe işleri ustası sizin için gerekli ölçümleri ve değerlendirmeleri yapacaktır. Bahçenizi yeterince aydınlatacak yakınlık ve büyüklükte aydınlatma kullanmaya özen gösterin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler