Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

“Profesyonel Temizlik Şirketi Arıyorum” mu dediniz?

Temizlik herkesin küçük yaşta ailesinden öğrendiği ve devamındada bulunduğu ortamlarda gördüğü bir algıdır diyebiliriz. Kişinin kendisinde başlayan temizlik, bulunduğu ortamla bağlantılı haldedir. Herkesin temizlik algısı ayrı olmakla birlikte genel bir ölçüt vardır. Temizlikle alakalı pek çok özlü söz vb. bulunmaktadır. ”Kirli bir ortamda temiz bir iş yapamazsınız. Önce orayı temizlemek gerekir.” (Guenon) gibi. Temizlik hepimizin ruhuna iyi gelir. Temizlik yapıldığında adeta içimize su serpilir.

TEMİZLİĞİN OLUMLU ETKİLERİ

Eviniz, işiniz hatta bulunduğunuz ortamların temizliği sağlıklı olmanız açısından önemli yer arz eder. Temizlik kokusunun insan psikolojisine iyi geldiği ile alakalı kanıtlanmış araştırmalar bulunmaktadır. Temiz ve düzenli bir ortam içinde bulunan kişileri mutlu eder.

TEMİZLİĞE NEREDEN BAŞLAMALI ?

Evinizi veya içinde bulunduğunuz herhangi bir ortamı temizlemeye toplayarak başlayabilirsiniz. Bu işin gözünüzde büyümesine engel olacak ve etrafın daha düzenli bir şekilde temizlenmesine olanak sağlayacaktır. Ilk olarak gereksiz gördüğünüz şeyleri değerlendirilebilecek durumda iseler tanıdıklarınıza hediye edin. Kullanılmayacak gereksiz şeyleri ise çöpe atın. Etrafta kaldırılması gereken şeyleri kaldırın. Ve artık temizlik için hazırsınız!

Ikinci adım; detaylı temizlik.

Bu kısımda eldivenlerinizi takın ve görebildiğiniz her yerin tozunu alın! Toz alımı bittikten sonra tüm yüzeyleri derinlemesine temizleyin. Temizlik bittiğinde ferahlığı ve tazeliği derinlemesine hissedin!

Temizlik hepimiz için vazgeçilmez

Elbetteki günümüzde herşeyde olduğu gibi temizliktede büyük kolaylık olanakları mevcut. Derinlemesine bir temizlik yaptırmak istiyorsunuz ve kendinizde bu gücü hissedemiyorsanız çözüm çok kolay! Ustamgeliyor.com agirerek talep formunu tarafımıza gönderin. Size geri dönüş sağlayacak beş ustadan dilediğinizi seçerek hizmeti ayağınıza getirebilirsiniz.

Temizlik ile ilgili en önemli konular sizin için bir araya topladık

Temizlik çok kapsamlı bir çalışmadır. Soğu kişi çoğu şirket bu işi küçümsüyor olabilir ama ustamgeliyor ekibi olarak bunun aileniz ve sizin sağlığınız için ne kadar olduğunu biliyoruz. Temizlik konusu için blokumuz da birçok makalemiz bulunmakta. Sizler için tüm gereken bilgileri tek tek ele alıp detayına inmek için araştırdık ve altta paylaştığımız başlıklar altında birkaçını bir araya getirdik. Aklınızda olan tüm sorulara umarız aydınlık getirebiliriz.

Bayram sonrası pratik ev temizliği nasıl yapılır?

İş verimini arttırmak için doğru ofis temizliği nasıl olur?

Evde kimyasal kullanmadan temizlik nasıl yapılır?

Yatak odası temizlerken bilmeniz gereken 4 pratik...

Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

İş verimini arttırmak için doğru ofis temizliği nasıl olur?

Temizliğe harcanan zaman nasıl yarıya indirilir?

Yatak odası temizlerken bilmeniz gereken 4 pratik yöntem ...

Günlük ev temizliği, rutin yaşam sürecinde konforlu ve sağlıklı yaşanabilmesi için düzenli yapılan bir prosedürdür. Birde bunun dışında belli aralıklarda yapılan büyük ev temizlikleri vardır ve bunlar senede en az iki kez ilkbahar ve sonbahar (yaza ve kışa girerken) yapılır. Detaylar için tıkla...

Fayans temizliğinin püf noktaları

Gündelik ev temizliğinde düzenli olarak yapılan birçok işi ardı ardına yapılması söz konusuyken fayans temizliği çoğu zaman düzenli yapılan temizlik işleminde yer almaz.

Mutfaklarda daha çok mutfak tezgahı, ocak fırın yüzü ve dolap kapakları silinirken tezgah üzerindeki fayanslar çoğu zaman ihmal edilir.

Aynı şekilde fayans temizliği konusunda yine en çok banyoda yer alan fayansların günlük rutin temilik içine eklenmemesi, biriken kirleri kısa sürede bakteri üretmeye başlamasına neden olmaktadır.

Doğru koltuk temizliği ile bakteri üremesine engel olun!

Zorlu kirler, çıkmak bilmeyen lekeler nedeniyle sahip olunacak olan hizmet nedeniyle saatlerce uğraşmak zorunda kaldığınız koltuk lekelerini sizler için sıralayacağımız koltuk temizliği yöntemleri sayesinde kolaylıkla halledebileceksiniz.

Neden Temizlik için Ustamgeliyor.com kullanmalısınız.

Ustamgeliyor.com Ustalar ile Müşterileri birleştiren bir İnternet Platformudur. Burada Müşterilerimizin oluşturmuş oldukları Talepleri, müşterilerimizin en yakınında kayıtlı olan yüzlerce ustaya aktarıyoruz. Bu müşteri talebinde sadece müşterimizin istediği iş içeriği bulunmakta bizlerle paylaşmış olduğunuz iletişim bilgilerinizi talebinizle ilgilenmeyen ustalara aktarılmıyor. Talebinizle ilgilenen ilk 5 usta sadece sizlere ulaşabiliyor ve aralarında "Temizlik" talebinize karşılayabilmek için olabildiği kadar işin gereken şartlarını yazarak mümkün olduğunca iş hakkedişi neyse sizlere onu aktararak işi almak için sizlerden cevap bekliyor oluyorlar.

İster ustalarımız sizi, isterseniz siz ustalarımızı arayabiliyorsunuz.

Oluşturmuş olduğunuz Temizlik Talebiniz için almış olduğunuz teklifleri inceleyebilir, teklifleri veren ustaların profillerini görebilir, referanslarından önceki almış oldukları yorumlara kadar inceleyebilir ve kararınızı buna göre verebilirsiniz.

Ustamgeliyor ekibi olarak verdiğiniz bu Temizlik talebinizi kendi talebimiz bilip en güzel geri dönüşümleri alabilmeniz için tüm aşamalarda sizlere destek olup bizlere ihtiyacınız olduğu her adımla sizlerle beraberiz.

İster Temizlik isterse 100 lerce Kategorilerimizden hangi biri, vermiş olduğumuz tüm hizmetlerde önceliğimiz müşteri memnuniyeti ve uzun vadeli çalışma fırsatı.

Artık Kapı Kapı Usta Aramaya Son Veriyoruz.

Tek yapmanız gereken Temizlik Talebi oluşturmak için buraya tıklamak. Eğer ki farklı talepleriniz var ise "Tüm Kategoriler" yazısını tıklayarak yüzlerce kategorimiz den birini seçip gerek Nakliyat gerek Boya kategorisi demeksizin istediğin fiyat teklifini ücretsiz şekilde alabilirsiniz. Dikkatinizi çekerim bütün bu hizmetler müşterilerimiz için ÜCRETSİZDİR. Ayriyeten ustamgeliyor.com üyelerinden alınan "Temizlik Hizmetleri" piyasanın en kaliteli, en güvenilir ve en uygun fiyatları ile sizlere hizmet vermektedir.

UstamGeliyor, Dertler Bitiyor...

ustamgeliyor.com

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler