Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Laminat Parke Boyanır mı?

Zemininizde yapacağınız komple bir değişime ekonomik olarak gücünüz yetiyorsa elbette zemin renginizi değiştirebilirsiniz.

Büyük bir heves ve heyecanla yaptırdığınız parkenizin renginden çok mu sıkıldınız? Bu genelde koyu renk parke yaptıran kişilerde sıklıkla karşılaşılan sorunlardan biridir. Zaman zaman tam tersi de olabiliyor tabii.

parke boyama ustamgeliyor.jpg

Zemininizde yapacağınız komple bir değişime ekonomik olarak gücünüz yetiyorsa elbette zemin renginizi değiştirebilirsiniz.

laminat parke modelleri ustamgeliyor.jpg

Peki ya ekonomik durumunuz el vermiyorsa? Son dönemde moda olan eskiyen eşyaları boyayayrak yenileme furyası, parkesinin renginden sıkılmış olanlarında üreticilere sıklıkla sorduğu sorulardan biri haline geldi, Laminat parke boyanır mı ?

parke ustası laminat ustamgeliyor.jpg

Bu konu ile ilgili şimdi bahsedeceğimiz bilgiler tüm zemin kaplamalar için geçerli olmakla birlikte denenmiş ve pek olumlu sonuçlarla karşılaşılmamıştır. Parke ustaları bu konu hakkında pek önermediklerini söyleyerek zemin döşemenin kısa zaman içersinde aşınma yapacağını söylüyüyorlar.

laminat parke fiyatları ustamgeliyor.jpg

Denemiş kişiler tarafından da aynı söylemler alınmıştır ve boya işleminin kısa süre sonrasında özenle büyük emeklerle boyanan parkede atmalae, aşınmalar olduğu gözlemlenmiştir. Bu durum kişileri daha fazla ekonomik sıkıntılara sokarak hem maddi hem manevi sıkıntılar çıkartmaktadır.

parke döşeme ustamgeliyor.jpg

Boyama konusunda ısrarcıyım denemek istiyrom diyorsanız size önereceğimiz boya cinsi Epoksi boya tercih edebilirsiniz. Kuvvetli olan bu boya cinsi gemicilerinde sıklıkla tercih ettiği bir boya cinsidir.

laminat parke renkleri ustamgeliyor.jpg

Her nekadar kuvvetli olursa olsun, parkenin ham maddesi çok katıdır ve boyayı emmez bu da kısa sürede zemin kaplama 'da atmalar ve aşınmalar oluşmasına neden olucaktır.


Parke döşeme ihtiyacınız için en iyi uzmanlar
 Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler