Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Doğru koltuk temizliği ile bakteri üremesine engel olun!

Koltuk temizliği, koltuk yıkama hemen her kadının çeşitli yöntemler aradığı bir işlemdir.

Zorlu kirler, çıkmak bilmeyen lekeler nedeniyle sahip olunacak olan hizmet nedeniyle saatlerce uğraşmak zorunda kaldığınız koltuk lekelerini sizler için sıralayacağımız koltuk temizliği yöntemleri sayesinde kolaylıkla halledebileceksiniz.

Koltuğun kirlenmesini nasıl önlenir?

Koltuk yıkama, koltuk temizliği lekenin ve koltuğun kir orantısına göre zor yada kolay bir işlem olarak karşımıza çıkan bir işlem.

Yorucu dış dünyadan kişilerin kendini soyutlayarak evlerde, en çok vakit geçirdikleri yer olan bilinen koltuklar, haliyle en hızlı kirlenen alanlar olmaktadır.

Bu durum ev kadınlarının yaşadığı sıkıntılı durumların başında gelmekte ve bunun için koltuk üzerine örtü örtmek gibi oldukça yaygın olan bir yöntem kullanılmaktadır. Her ne kadar estetik olarak güzel bir görüntü olmasada koltuk temizliği sağlanmaktadır.

Eğer koltuğa örtü örtmek istemiyorsanız yapmanız gereken koltuklarınızı çok dikkatli kullanmanız olacaktır. Budurum ise eğer evinizde küçük çocuk varsa imkansız denecek kadar zordur.

Koltuk temizliği için hangi yöntemleri kullanmalıyım?

Koltuğunuz çeşitli nedenlerden dolayı leke olduğunda yahut kirlendiğinde yapacağınız işlem bir kova su, bez ve bol deterjan ile koltuğu silmek olur. Ancak bu yöntem her ne kadar koltuğunuzun temizlenmiş görüntüsüne sahip olsada kısa sürede yıpranmasına neden olmaktadır.

Bu nedenden dolayı koltuk temizliği için kullanacağınız deterjanın kimyasal olmamasına özen göstermeniz ve koltuğunuzun kumaşının temizlik kurallarına uygun bir işlem yapmanız gerekmektedir.

Sirke, karbonat,limon karışımını ılıktan biraz sıcak su ve lif benzeri sert bir bez ile koltuğunuzun lekelerini silebilirsiniz. Bu sayede hem koltuk kumaşında yıpranma olmayacak hem de kimyasal deterjanları solumak durumunda kalmayacaksınız.

Tüm bunlara rağmen koltuğunuzu silseniz de belli zamanlarda da koltuğunuzun özel olarak yıkatmanız gerektiğinin altını çizmeliyiz.

Bunun en büyük nedeni ise koltuklarınızın insan gücü ile yüzeysel temizliğinin oluşması ancak bakterilerin derinlemesine inmesine karşı, özel koltuk yıkama makinaları sayesinde tümünün çekilerek yok edilmesidir.

Bunun için işine güveneceğiniz, sağlam bir deneyime sahip olan birçok deneyimli temizlik şirketlerinden fiyat teklifi alabilmek için;

Ustamgeliyor.com sitesine giriş yaparak fiyat teklifi almak istediğiniz hizmet sektörü olan ‘’koltuk temizliği-yıkama’’ sayfasına giriş yaparak ‘’ücretsiz teklif al’’ yazılı kutucuğa tıklamanız gerekecektir. Bu sayede oluşturmak istediğiniz talep formu karşınıza çıkacak ve bu talep formunu doldurduktan sonra sisteme girecek olan talebiniz, birçok temizlik firması tarafından fiyat teklifi alarak içlerinden dilediğinizi seçme imkanınız olacaktır.

Koltuk temizliği, koltuk yıkama işlemi zaman zaman kendi yöntemlerinizle yapılacak bir işlem olsada belli aralıklarda özel koltuk yıkama makinaları ile derinlemesine temizlenmelidir. Böylece koltuklarınızda insan sağlığına zarar verecek herhangi bir bakteri üremeyecektir.

Benzer Konular
Koltuk Kaplama
Koltuk Döşeme

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler