Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Zemin Döşeme İşlerinde Son Moda Trendler

Ustamgeliyorda 2017 zemin örnekleri yazısını inceleyin en moda tasarımlara kolayca erişin.

Yeni yıla güzel bir başlangıç yapabilmek ve evinizin havasını tamamen değiştirmek isteyen insanlar için özel ipuçlarını sizlerle bir araya getiriyoruz.

Yaşam alanları içerisinde daha fazla estetik bir görünüm kazandırabilen yer uygulamaları hiç kuşkusuz iç mekanların en önemli ögeleri arasında yer almaktadır. Farklı renk ve tasarımları ile çeken bu ürünler gelişen teknolojiyi takip ederek zemin boyası modelleri sayesinde son derece özgün ve modern görünümlü mekânlar yaratmanızı sağlamaktadır.

Yer döşemeleri, bazı zamanlarda modern, bazı zamanlarda klasik çizgileriyle, 2017 yılında mekânlara farklılık katmaya devam edecektir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ev içerisinde döşeme yapılacak alanlarda hangi malzemeyi kullanacağınızı düşünüyorsanız yazımızı okuyabilirsiniz. Döşeme malzemeleri seçme sırasında dikkat edilmesi gereken bazı noktalar yer almaktadır.

İlk olarak ürünün paketlenmeden gönderilmeden önce kaç kat zemin cilalama yapıldığını bilmeniz gerekir. Normal koşullarda parkelerin dört kere cilalanarak paketlenmesi gerekir. Masif ve klasik parke döşemeleri içerisinde cila, elle de sürülmektedir. Bu uygulama sırasında cilanın rengini, çeşidini kendiniz kolayca seçebilirsiniz.

Cila Uygulaması

Zemin nasıl cilalanır? Cila ürünleri çoğu ahşap döşeme içerisinde kullanılan poli-üretan karışımlardan hazırlanır. Su bazlı olarak bilinen cilalar kısa bir sürede kuruması, kokusunun olamaması sayesinde çok fazla tercih edilir. Bununla beraber diğer cila çeşitlerine göre daha dayanıklı bir üründür. Ancak poli- üretan karışımı nedeni ile bazı ağaç döşeme çeşitlerini yakarak renginin değişmesine sebep olmaktadır.

Doğal yapılı cilalar, genel olarak ahşap döşemeler üzerine uygulanır. Yağ ve koruyucu mum katkılı ürünler kullanılmaktadır. Döşemede yer alacak olan ağaç türünü elinizle bile kolayca hissedebilirsiniz. Genel olarak antika zemin malzemelerinde görürsünüz. Cilalama işleminin başarılı olması için mutlaka alanında uzman kişilerden yardım almanız gerekmektedir. Uzman kişiler doğru cilalama tekniğini uygulayarak zemininizin kaliteli olmasını sağlamaktadır. Sitemiz üzerinden zemin cilalama işleri yapan firmalara ulaşarak zeminlerinizi ilk günkü görünümüne kavuşturabilirsiniz. Güncel şekilde pek çok firma bu adreste sizlerle buluşmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler