Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Pürüzsüz ve canlı bir cilt için 3 sır

Kusursuz bir cilt, akne, sivilce, leke gibi gözü rahatsız eden cilt kusurlarının olmadığı daha canlı ve ışıltılı bir cilttir.

Kadınlar için en önemli konulardan biri de pürüzsüz ve canlı bir cilttir. Makyaj yapmaya, fondöten kullanmaya ihtiyaç duymayacak kadar kusursuz bir cildin hayali muhakkak her kadının en çok istediğidir.

cilt bakımı ürünleri ustamgeliyor.jpg

Kusursuz bir cilt, akne, sivilce, leke gibi gözü rahatsız eden cilt kusurlarının olmadığı daha canlı ve ışıltılı bir cilttir. Bazıları buna doğuştan sahipken bazıları ise bu cilt tipi için özel uygulamalar yaparlar.

yağlı cilt bakımı ustamgeliyor.jpg

Temiz bir cilt, yenilen yağlı gıdalar ve kötü beslenme tipiyle bozularak cilt lekeleri, akne ve sivilce oluşumuna sebep olabilir. Bu yüzde bakım güzelliğin baş unsurudur.

karma ciltler ustamgeliyor.jpg

Cildinizi düzenli olarak temiz tutmakla işe başlamalısınız ve vereceğimiz kolay ve mucizevi yüz maskeleri ni uygulayarak parlak ve pürüzsüz bir cilde sahip olabileceksiniz.

cilt bakımı ustamgeliyor (2).jpg


Salatalık maskesi

Yıllar öncesinden bu yana gelen cilt maskeleri arasında en popüleri salatalık maskesidir. Yüzdeki yorgunluğu alan ve cilde ışıltı veren bu sebze, içerisinde bulundurduğu E vitamini ve doğal yağlar ile dilimleyerek yüzünüzde yarım saat beklettiğinizde ışıltısını ve ferahlığını hemen hissedeceğiniz cinstendir.

cilt bakımı ustamgeliyor.jpg


Limon suyu maskesi

Limon suyu maskesinin içerisinde bulunan bol C vitamini, cilde parlaklık vererek canlılık kazanmasını sağlar. C vitamini cildin düzenlenmesini yani cilt renginin düzenlenmesini sağlayarak pürüzsüz bir görüntü sağlar.

süt maskesi ustamgeliyor.jpg


Süt maskesi

Protein deposu olan süt, içindeki laktik asit sayesinde ölü olan hücreleri yeniler. Bu durum da cildinizin parlamasına ve pürüzlerin gitmesini sağlar.

Tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler