Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Evde halı yıkama devri kapandı! Devir halı yıkama firmalarının devri

Halılar artık halı yıkama makinelerine emanet ediliyor.

Eskiden halı yıkama denildiğinde akla ilk gelen mahallelerde kapıların önünde teyzelerin ve kızların hortumlarla beyaz kalıp sabunlarla yıkadığı manzara geliyor.

Halı Temizlik firmaları ustamgeliyor.jpg

Artık o manzaralardan eser kalmadığı gibi gerek evlerin balkonlarının küçüklüğünden gerek çalışma hayatının yoğunluğundan halılar, evlerde yıkanmaz oldu.

Halı yıkama makinası.jpg

Oldukça zor olan halı yıkama işinden dolayı halılar artık halı yıkama makinelerine emanet ediliyor.

Halı yıkama makinesi ustamgeliyor.jpg

Halı temizleme işinin insan kuvvetinden daha çok makine kuvvetine ihtiyaç duyduğu gerçeği artık çoğu kadın tarafından kabul edilmiş bir gerçek olup çözümü halı yıkama makinaları olarak kabul etmişlerdir.

halı modelleri fiyatları ustamgeliyor.jpg

Bu makinelerin ev tipleri ve şirket tipleri olup, arzu eden kişilerin evine alarak evinde yıkaması da bilinen yaygın durumlardandır. Makine olmasına rağmen insan kuvvetine fazlaca ihtiyaç duyan bu makineler, aşırı yorduğu için halı yıkama firmaları daha çok tercih edilmektedir.

halı temizliği ustamgeliyor.jpg

Halı yıkama fiyatları nedir?

Halı yıkama fiyatları halının boyutu ve cinsine göre değişen bir etkendir. Standart bir halının metre karesine 3 ila 4 liradan başlayan halı yıkama fiyatları halının cinsinin iyiliğine, temizlenmesinin zorluğuna, halının dokusunun hassaslığına göre değişmekte ve artmaktadır.

halı temizliği fiyatı ustamgeliyor.jpg

Halı yıkama sektöründe en sık kullanılan yöntemlerden bir olan, halı şampuanı ile halı yıkama yöntemi diğer birçok yönteme nazaran en pratik ve kolay olanıdır. Uzmanlara göre halı, koltuk gibi döşemelik kumaşlı ve tüylü mobilyaların temizliği belli aralıklarla aksatılmadan yapılmazsa sağlık sorunlarına yol açarak astım, alerji gibi kronik hale gelecek hastalıklarla karşılaşmak çok olası bir durumdur.

halı ustamgeliyor.jpg

Halı imalatçıları tarafından da halının ve kişilerin sağlığı için halının 6 ayda bir profesyonel bir halı yıkama firması tarafından yıkanması tavsiye edilmektedir. Böylece halınızda oluşan bakterilerin yok olmasını ve evinizde sizin ve özellikle çocuklarınızın sağlığını güvence altına almanızı sağlar.

Halı Temizliği (1).jpg

Profesyonel halı yıkamanın birçok avantajı olup halı yıkama hizmeti ile halıların noktasal ve genel şampuanlaması, halınızın mümkün olduğunca yeni görünmesini sağlar. Kaliteli halı şampuanı ile desteklenen halı yıkama işlemi, halı elyaflarını yumuşatır ve kabartır. Ayrıca halınızın satın aldığınız zamandaki rengini solduran bir tabakasını ortadan kaldırmasına da yardımcı olur. İşinde usta bir halı yıkama firması halınızı özenle ve doğru yöntemlerle yıkayarak halınızı daha uzun ömürlü kullanmanızı sağlar.

Halı yıkama işleriniz için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler