Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Hırsızlara karşı alınacak önlem güvenlik aletleri

Güvenlik sistemleri ile sizlerde evinizin ve ailenizin güvenliğini çok daha üst seviyeye çıkartabilirsiniz.

Geceleri defalarca kilitlediğiniz kapınızı tekrar tekrar kontrol edip, akşam evden çıkmak durumunda kaldığınızda ışığı, televizyonu açık bırakanlardansanız, artık evinizin güvenliği için daha modern çözümler kullanma vaktiniz gelmiş demektir.

güvenlik sistemleri ustamgeliyor.jpg

Güvenlik kamerası, güvenlik alarmı, yangın sensörü, cam koruma kilidi ve daha fazlasıyla evinizin ve ailenizin güvenliğini çok daha üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Kamera olan bir eve yahut iş yerine kolay kolay hırsız girmezken bu kurulu sistemin gerçek olmaması bile büyük caydırıcı olarak bilinmektedir.

güvenlik kamerası ustamgeliyor.jpg


Canlı izlendiklerine inandırın!

Canlı izlendiğini düşündürten kamera sistemleri gerçeğinden ayırt edilemezken fiyat olarak da gerçeğinden çok daha düşük dür. Ortamda hareket eden biri algıladığında dönmeye başlayan kamera başlığı kırmızı LED ışık yakıp söndürerek tedirginlik verir ve birçok kez caydırıcı olduğu da ispatlanmıştır.

güvenlik sistemleri.jpg


Ses alarmı ile korkutun

Hırsızların en büyük korkusunun girdikleri veya girmeye çalıştıkları evin sahiplerini çıkartacakları ses ile uyandırmaktır. Evinize ya da iş yerinize kurulacak sistemle kötü amaçlı kişileri uzaklaştırın. Caydırıcı alarmlar, karanlıkta yanıp sönen LED ışığı sayesinde aktif bir sistemin var olduğu algısını oluşturarak hırsızı korkutur ve caydırır.

kamera sistemi.jpg


Hareket duyarlılığı oluşturun

Evinize kurulacak sistemle harekete duyarlılık sistemini akşamları aktif hale getirebilirsiniz. Bu sistem sayesinde, 5 metre yakına geleni algılayarak 30 dakika boyunca (kumandanız ile durdurmadığınız sürece) uyarı alarmı vermektedir.

cam kilidi.jpg


Cam kilidi şart

Özellikle alt kattaki ev ve dükkanlar için hırsızların ilk denediği alanlar olan camlar, pencere emniyet kilitleri ile hem dışarıdan hem de içeriden olağan sorunlara karşı tedbir sağlamaktadır. Ebeveynlerin sıklıkla tercih ettikleri bu sistemle çocukların camları açmaması konusunda tam güvence sağlamaktadır.

Güvenlik sistemleri için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler