Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Geleneksel kına geceleri artık kına organizasyon şirketlerine emanet

Kına gecesi düğün töreninin içinde yer alan ve gelinin evde geçireceği son gece yapılan geleneksel bir eğlencedir.

Kına gecesi düğün töreninin içinde yer alan ve gelinin evde geçireceği son gece yapılan geleneksel bir eğlence ve veda törenidir. Kına gecesi birçok çeşitli halk kültürü unsurlarından oluşmakla birlikte bu gecede en hüzünlü ağıtlar ve türkülerle yakılan kına merasimidir. Eğlencenin ve hüznün bir arada yaşandığı bu gece, gelinin ailesine vedası ve yeni yuvası için yaptığı eğlence olarak da bilinmektedir.

kına gecesi ustamgeliyor.jpg

Bu gecede hüznü kısa, eğlenceyi uzun tutmak çok daha güzel bir kına gecesi için önemli bir unsurdur. Bunun ve kınanın tüm gidişatının yolunda gitmesi için organizasyon işinde deneyimli ve usta olan bir ekiple çalışılmalı ve kına öncesi ya da kına esnasında olabilecek her türlü sorunda kontrol ederek kınanızın mahvolması engellenmeli.

kına gecesi organizasyonu ustamgeliyor.jpg

Birçok zorluğu olan ve en özel gününüz olan kına geceniz, deneyimli bir kına organizasyonu ekibine emanet edilmeli. Aksi halde birçok ayrıntısı olan kına organizasyonunun altından kalkmanız pek mümkün olmayacaktır.

kına ustamgeliyor.jpg

Kına organizasyonu birçok işin organizasyonunda olduğu gibi kolay olmamakla birlikte gelin için düğün telaşı esnasında birçok iş ve sorumluluğundan dolayı yalnızca kınayı düşünemez ve gelişi güzel bir kına olması olası olur.

kına mekanı ustamgeliyor.jpg

Kına elbisesi gelin için gelinlik kadar önemli unsurlardandır. Bu da kına organizasyonundan çok kına kıyafeti için adapte olmuş gelinlerin var olması anlamına gelir. Oysa kötü ve karışık giden bir kınada gelinin çokta güzel olmasının çok büyük bir anlamı olmadığı anlamına gelmektedir.

kına gecesiorganizasyonu fiyatları ustamgeliyor.jpg

Elbette her şeyin mükemmel gitmesi için yalnızca gelinin çabasını beklemek doğru değildir. Kına süsleri ve kına malzemeleri gibi ekstra uğraş gerektiren her şeyi de organize eden kına organizasyon şirketleri gelinin bu özel gününde çok büyük avantaj ve fayda sağlamaktadırlar.

kına organizasyonu ustamgeliyor.jpg

Kına gecesi kıyafetler

Bazı yöresel geleneklere göre değişiklik gösteren kına kıyafetleri; kına gecesinin ilk saatlerinde bir abiye, kına yakma merasimi ile birlikte de bindallı ya da yöresel kaftan kostümü tercih edilmektedir. Seçilen abiye kıyafet birazda giyineceğiniz kaftan ya da bindallı modeline göre tercih edilebilir. Önceleri yalnızca kırmızı ve bordo tercih edilen kaftan ve bindallı modelleri günümüzde birçok renk ve modelde tercih edilmektedir.

Kına Organizasyonu ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler