Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Aydınlatma Sistemleri Nasıl Kurulur ve Ürünleri

Bu yazımızda ustamgeliyor bahçe aydınlatma sistemleri hakkında bilgiler vereceğiz.

Bahçe Aydınlatma Sistemleri

Bahçeleri aydınlatmak için birbirinden farklı yöntemler kullanılmaktadır. Bu kapsamda aydınlatılacak bahçenin tarzı da çok önemlidir. Örneğin eğer bir kafeye ait bahçe aydınlatılacak ise bu durumda daha güçlü ışıkların kullanılması gerekirken bir evin bahçesi için daha zayıf aydınlatmalar kullanılabilir. Bu sayede loş bir ışık üretilir. Bu da sizleri yormayacaktır.

Bahçe aydınlatmada ağaçlar, çimler, yürüyüş yolları ve oturulan yerler aydınlatılmaktadır. Bu kapsamda karşımıza kablolu ve kablosuz aydınlatma sistemleri birer seçenek olarak çıkmaktadıar. Eğer bahçeniz büyük ise bu durumda kablosuz seçenekler daha avantajlı olmaktadır.

Fotoselli Aydınlatmalar

Bahçe aydınlatma için en sık tercih edilen aydınlatma sistemleri fotoselli olanlardır. Bunlar havadaki ışık miktarına göre açılmakta ya da kapanmaktadır. Bunların yanı sıra harekete odaklı olanları da bulunmaktadır. Ayrıca bu sistemlerin uzaktan kontrol edilebilmesi de mümkün olduğu için sıklıkla tercih edilmektedirler.

Ayrıca eklenecek bir hareket sensörü sayesinde daha tasarruflu bir şekilde aydınlatma yapmanız da mümkün olmaktadır.

Aydınlatma Ürünleri

Eğer bir bahçeniz var ve aydınlatmayı düşünüyorsanız o halde sizlerin kullanacağı birkaç ürün bulunmaktadır. Bunlardan ilki elbette ki aydınlatmayı sağlayan led ışıklar olacaktır. Bu led ışıkların birbirinden farklı renkler yayan modellerini tercih ederek ortama farklı bir ambians da katabilirsiniz.

Bahçe aydınlatma dekorasyonu kapsamında aydınlatma direklerine ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu direkler küçük veya büyük olabilir. Bahçenize uygun ahşap ya da demir direkler yaptırabilirsiniz. Bu sayede bahçeniz şirin mi şirin bir görünüme kavuşacaktır. Sizler de burada olmaktan huzur duyacaksınız.

Bahçe aydınlatmasında yerlere spot lambalar yerleştirerek çok daha güzel bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu kapsamda bahçe elektrik sistemi kurulumu dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Hatta sizleri her defasında ışık açmaya mecbur etmeyecek otomatik ya da uzaktan kumandalı sistemlerin kurulması da son derece faydalı olacaktır. Hem güvenliğiniz hem de güzel bir görüntü için sizler de bahçe aydınlatma sistemlerini yabana atmayınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler