Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Mutfaklarda yeni bir esinti; İtalyan tarz mutfak dekorasyonu

Teknik unsurlar içerdiği için normal bir oda dekorasyonuna nispeten, mutfak dizayn etmek çok daha uğraştırıcı bir iştir.

Ev dekorasyonu kendi içerisinde birbirine bağlı olarak dekore edilebilen mobilya zinciriyken, aynı şey mutfaklarda geçerliliğini kaybetmektedir. Teknik unsurlar içerdiği için normal bir oda dekorasyonuna nispeten, mutfak dizayn etmek çok daha uğraştırıcı bir iştir.

mutfak-dolapları.jpg

Türk kültürünü andıran bir aile ve yemek yapısına sahip olan İtalyanlar, mutfak dekorasyonuna oldukça önem verirler. Geniş ve  geleneksel aile yemeklerinin uzun sofra muhabbetlerinin olduğu kültürleri gereği mutfak oldukça ayrı bir yere sahiptir.

italyan-mutfak-dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

Bundan dolayı İtalyan tasarımcıların üzerinde oldukça durduğu mutfaklar kimi zaman geleneksel motiflerle süslenirken kimi zaman ise modern bir çizgi izlemektedir. Kişiye özel tasarımlarında oldukça sık görüldüğü İtalyan mutfak dekorasyonu konusunda İtalyan tasarımcılar oldukça iyi işler çıkartmaktadır.

italyan-mutfak-dekorasyonu.jpg

İsteğe bağlı kalarak kimi zaman renkli kimi zaman ise sade renklerle dekore edilen mutfaklar oldukça farklı stilleri ile birbirinden işlevsel mutfaklar dizayn etmektedirler. Modern, fonksiyonel, kişiye özgü birçok gelişmiş mutfak dekorasyonu tarzı ile hayatımızda yer almaktadır.

2018 mutfak dekorasyonu.jpg

Uzun yıllardır var olan kendine has tarzı ile günümüze kadar gelen İtalyan tarzı mutfak kendine has motifleri ile geleneksel bir modernlik yakalamış ve günümüz de hala aktif kullanımda yer almaktadır. Kaliteli ve kendine özgü modelleri ile bilinen İtalyan tarzı mutfaklar Türk geleneğine benzer aile geleneği ile de ülkemiz de oldukça rağbet görmektedir.

country tarzı mutfak ustamgeliyor.jpg


İtalyan mutfak dekorasyonu özellikleri;

  • Mutfak dolaplarında en soft renklerden, en canlı tonlara kadar birçok renk seçeneği bulunur.
  • Ana malzeme olarak en kaliteli ahşap malzemelerini kullanılır. İsteğe göre kimi zaman parlak yüzey kimi zaman ise mat yüzey tercih edilir.
  • Kullanılan malzemelerin kaliteli olması üretilen mutfak dolaplarının bakteri üretmeyerek barındırmaması anlamına gelmektedir.
  • Kolayca çizilmez ve estetik bir görüntüye sahiptir.
  • Bol raf ve raylı sistem ile üretilir ve teknolojik malzemeler kullanılır.
  • Dolap kapaklarında fren sistemi olup, kapakların hızla kapanmasına engel olunur.
  • İtalyan mutfak dekorasyonu toplu yemeklere oldukça önem veren tasarımları ile geniş yemek masaları ve sandalyeler ile mutfak mobilyalarına takım olarak üretimlerde sıklıkla yapmaktadır.

italyan-mutfak.jpg

Dünyanın oldukça fazla ülkesinde İtalyan mobilyalarının oldukça kaliteli ve estetik olduğu bilinmekte ve talep edilmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler