Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kış ayları nasıl eğlenceli hale getirilir?

Tıpkı yaz aylarında olduğu gibi kış aylarında da eğlenmek mümkün. Nasıl mı? işte cevabı:

Kapıya dayanan kış ayı ile birlikte dışarıya çıkmak, gezmek, akşam yürüyüşleri, hafta sonu piknikleri hepsi geride kaldı. Kış aylarını sırf bu yüzden sevmeyen insan sayısı oldukça fazla. Oysa kışın da kendine özgü eğlence yöntemleri olduğu ve bu yöntemler ile oldukça eğlenceli bir kış geçirilmesi mümkündür.

soğuk-kış-kapıda.png

Kış ayları nasıl eğlenceli geçer?

Kapıya dayanmış olan kış ayları denildiğinde akla ilk gelenin yumuşacık ve sıcacık battaniyeler olduğunu ve bu battaniyeler ile uzandığınız koltukta keyifli bir kitap, film keyfi yaptığınızı hayal etmiyorsanız gerçekten de daha önce gerçek anlamda iyi bir kış yaşamamışsınız demektir.

kış- ustam geliyor.jpg

Film partileri

Kışın eğlence konusunda en sık tercih edilen aktivitelerden biri film partileridir. İster sıcacık battaniye altında evde, ister kapalı bir sinema salonunda, ister yalnız ister dostlarınız ve ailenizle yapabileceğiniz bu aktivite hem eğlenceli hem de oldukça motivasyon yükselten bir metoddur.

Donduran soğuğa inat kahve, cips, mısır eşliğinde saatlerce filim keyfi yaparak uzun kış akşamlarının tadını çıkartabilirsiniz.

kışın-filim.jpg

Örgü örün

Uzmanların özellikle psikolojik sorunlar yaşayan kişilere şiddetle tavsiye ettikleri örgü örmek, ciddi bir terapi ve rahatlama yöntemi olarak kanıtlanmıştır. Soğuk kış akşamlarını evinizin tadını çıkartarak geçirmek istiyorsanız mutlaka örgü örmelisiniz. Bilmiyorsanız öğrenerek kendinize, sevdiklerinize atkı, şapka, kazak örerek hem eğlenin hem de stres atarak keyifli bir kış geçirin.

Ev Dekorasyonu için Örgü Önerileri- kış keyfi.jpg

Kış manzaraları çekin

Evde oturmaktan sıkıldığınızda yakın dostlarınızla eğlenceli doğa yürüyüşlerine çıkarak muazzam kış manzaraları çekebilir, çekilebilirsiniz. Mangalın yalnızca yaz aylarında yapılacağı yanılgısını ise kış ayında güzel bir doğa manzarasına karşı dostlarınızla yapacağınız mangal keyfi ile çürütebilirsiniz.

kışın-doğa-resmi.jpg

Polisiye roman serisi

Yine uzun kış akşamlarında kendinize seçeceğiniz, mizacınıza ve ruh halinize uygun sürükleyici bir roman serisi ile kış eğlencesi yapabilirsiniz. Sürükleyici bir romana eşlik edecek olan kahveniz, yeşil çayınız ile gün içerisinde acaba devamında ne olacak düşüncesi ile eve heyecanla geleceğiniz bir seri seçerek dolu dolu bir kış geçirebilirsiniz.

evde-eğlenceli-kış.jpg

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler