Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kalp hastası olduğunuzu gösteren 4 unsur!

Kalbin hasta oluşu vücudumuzun çeşitli yerlerinde sorunlar oluşmasına ve yaşam standartlarının düşmesi anlamına gelir.

Kalp vücudun ana merkezidir. Kalbin hasta oluşu vücudumuzun çeşitli yerlerinde sorunlar oluşmasına ve yaşam standartlarının düşmesi anlamına gelir. Alakasız gördüğümüz bir çok vücut ağrılarının gizli kaynağı kalp sağlığının düzenli olmayışı olabilir.

kalp sağlığı ustamgeliyor.jpg

Kalp hastalığı hemen hemen herkesin etrafından duyduğu ciddi hastalıkların başında gelir. Her hastalıkta olduğu gibi erken alınan önlemlerle çok daha ciddi sorunların önüne geçmek mümkündür. İki türlü kalp hastalığı vardır birincisi doğuştan gelen kalp hastalığı, ikincisi ise dış etkenlerden ve sağlıksız beslenmeden dolayı oluşan kalp hastalığıdır.

kalp ağrısı ustamgeliyor.jpg

Öyleyse kalbinizin sağlıklı olmadığının sinyalini veren 4 işareti inceleyelim.

kalp hastalığı ustamgeliyor.jpg

Kolda dolaşan ağrılar

Kalp hastalığının ilk belirtilerinden biri kolda dolaşan sinsi ağrılardır. Genelde sol kolda görülen bu ağrılar, zaman zamanda iki kol ağrısı olarak görülebilir. Damar tıkanıklığı gibi çok kalp En doğru tanı için uzmana danışmalısınız.

Şiddetli öksürük

Yerli yersiz gelen öksürük seansları kalbinizin düzgün çalışmadığının işaretçisi olabilir. Birçok farklı nedeni de olabilecek öksürük, uzmana danışılarak kontrol edilmelidir.

kalp rahatsızlığı ustamgeliyor.jpg

Göğüs sıkışması

Beklenmedik anda gelen göğüs sıkışması derin nefes alamama, ani hareket edememe, kitlenme, soğuk terlerme ayakta geçirdiğiniz kalp krizi olabilir. Mutlaka bir uzmana danışın.

Baygınlık, şuur kaybı

Kalp hastalığının en büyük göstergelerinden biride ani baygınlık ve şuur kaybıdır. Baygınlığın nedeni kalbin kanı iyi pompalamıyor olmasıdır. Baygınlığın ve şuur kaybının başka nedenleri de olabilineceği unutulmamalı ve mutlaka bir uzmana danışılmalıdır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler