Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Boya ve Badana

Dekorasyon denildiğinde akla ilk gelen dekore edilecek mekanın boyasıdır.

Dekorasyon denildiğinde akla ilk gelen dekore edilecek mekanın boyasıdır. Dekore edilen mekanın tarzına uygun mobilyadan önce doğru renk belirlenmeli ve doğru şekilde uygulanmalıdır. Mobilyalar ile boya renginin uyumu oldukça önemlidir. Bu iki öğenin uyumu nekadar iyi olursa yaşaması huzur veren evlerin sayısı da o kadar fazla olur.

boya ustamgeliyor.jpg

Bir evin doğru dekore edilmesindeki ilk faktör iç cephe boyası olup, evin şekline ve metre karesine göre boyanın rengi şeçilmelidir.

boya ustası ustamgeliyor.jpg

Örneğin küçük bir eve koyu renklerin uygulanması evin basık ve dar görünmesine neden olacaktır. Boya badana renkleri içerisinden doğru tercihi yapabilmekde bu nedenle oldukça önemli nitelikleri oluşturmaktadır.

boya fiyatları ustamgeliyor.jpg

Küçük ev ve ofislerin boyasında açık krem, fildişi ya da beyaz rengin tercih edilmesi, küçük mekanların daha ferah ve geniş görünmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda dar ve alçak tavanları beyaza boyamakta mekanınızın büyük görünmesine yardımcı olacaktır.

boya badana ustası ustamgeliyor.jpg

Büyük mekanlar için kullanılacak iç mekan boyası, küçük evlere nazaran daha koyu tonlarda olabileceği gibi mobilyaların açık tonlarda kullanılmasıyla dengelenmelidir.

boya badana fiyatı ustamgeliyor.jpg

Evinizde boya yapmaya karar verdiğinizde ilk olarak hangi cins boya yapacağınıza karar vermekle başlamalısınız. Su bazlı boya nın içersinde bulunan silikon sayesinde silinebilir olması son dönemde evlerde ve ofislerde sıkça tercih edilen boya cinsi olmasını sağlamıştır.

Boya ve Badana ihtiyacınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler