Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İzmir’de gezilecek yerler

Türkiye’nin Nüfus olarak en büyük 3.şehirlerinden biri olan İzmir Egenin en güzel şehirlerinden biridir.

Türkiye'nin Nüfus olarak en büyük 3.şehirlerinden biri olan İzmir Egenin en güzel şehirlerinden biridir. Bu güzeller güzeli liman kentinin tahmini Nüfus verisi 4.322.474'dir.

Ege'nin en yaşanılası şehri olarak geçen izmir'de görülmeye değer yerler nerelermiş bir bakalım.

izmir kordon ustamgeliyor.jpg

*İzmir kordon

Uğruna bir çok şiir ve şarkıların yazıldığı Ege’nin incisi İzmir’in eşsiz güzellikteki Kordon boyu yazın iğne atsanız yere düşmeyecek kadar kalabalık olan keyifli bir sahil şerididir. Tüm izmirlilerin bildiği ve buluşma noktası olan kordon İzmir Alsancakta görülmeye değer yerlerden biridir.

tarihi asansör ustamgeliyor.jpg

*Asansör Kulesi

İzmirli değilseniz ve gezilecek mekan araştırmasındaysanız tarihi asansör kulesi İzmiri tepeden izlemeniz için harika bir mekan.

pasaport iskelesi ustamgeliyor.jpg

*Pasaport iskelesi

İzmirin önemli sembollerinden biri olan pasaport iskelesi, selçuklu ve osmanlıdan esinlenerek yapılmıştır. Pasaport iskelesi İzmir Limanı'nın yalnız bir kısmını oluştururken körfez ulaşımı aktif olarak ulaşım sağlamaktadır.

izmir kültür park ustamgeliyor.jpg

*İzmir kültür park

İzmir kültür park denildiğinde akla ilk gelen 'Enternasyonal Fuarı'dır. Giyim, bitki, sanayi malzemeleri, takı gibi yüzlerce çeşit ürüne sahipliği yapan kültür park izmire gittiğinizde mutlaka görmeniz gereken yerlerden biridir.

İzmir özellikle yaz aylarında gezilecek bir kaç güzel mekandan bir kaçını verdik, eğer vaktiniz ve imkanınız varsa kemer çarşısı, kadifekale, konak meydanı, Atatürk müzesi gibi tarihi ve meşhur yerlerinide mutlaka görmelisiniz.

Tatil ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar
 Ustamgeliyor'da.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler