Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İnce telli saçlar için bakım önerileri

Kadınların en hassas noktaları hiç şüphesiz saçlarıdır. Bakımı, rengi, modeli derken sık sık oynanan saçlar yıpranır.

Kadınların en hassas noktaları hiç şüphesiz saçlarıdır. Bakımı, rengi, modeli derken sık sık oynanan saçlar yıpranır. Yüksek ısdaki düzleştirici, fön makinası, kimyasal boya ve açıcılar saçın kırılmasına, dökülmesine ve hatta yanmasına neden olur.

ince telli saçların bakımı ustamgeliyor.jpg

Her cinsten saçın yıpranmasına neden olan bu işlemler ince telli saçlarda çok daha fazla görülür. Saç rengini açmak için kullanılan açıcı kimyasallar  ince telli saçlara ciddi zararlar verir. Saçın yanmasına ve kopmasına nedn olan bu kimyasalları ince telli saçlarda kullanılmaması tavsiye edilir aksi taktirde saçlarınız daha sağlıksız ve ince görünür.

saç kremi ustamgeliyor.jpg

Sık sık saç yıkamak, saç derisindeki koruyucu tabakayı her gün kazımanız saçınızı savunmasız ve hassas durumda bırakır. İnce telli saçların bakımı  diğer saç tellerine göre daha özen ister, özel şampuanıyla yıkanan saçlar mutlaka saç kremi ile durulanmalıdır. Bu sayede ince telli saçlarınız hafifler ve daha dolgun görünür.

saç bakım ustamgeliyor.jpg

İnce telli ve çabuk yağlanan saç sahipleri bu saçlara özel saç ürünlerini kullanmalı ve saçları için hangisinin daha iyi olduğuna karar vermelidir. Doğru ürünlerle daha hacimli ve çabuk sönmeyen saçlara sahip olabilirsiniz.

saç bakımı ustamgeliyor.jpg

İnce telli saç  sahibi olanlar için en iyi model orta ila kısa saç kesimidir. Saç ne kadar uzun olursa, kendisini daha da aşağıya çeker ve ağırlaşmış, git gide incelmiş bir görünüm ortaya çıkar.

.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler