Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Hızlı yöntemle diş beyazlatma nasıl olur?

Diş beyazlatmak için sahip olduğunuz zaman aralığına göre en iyi sonucu veren yöntemler vardır

Dişlerin bembeyaz olması muhtemelen herkesin hayalidir. Kimi zaman bu işlem için tomarla para harcansa da kimisi düzenli fırçaladığı dişleriyle bu beyazlığa rahatlıkla ulaşabilir. Herkesin hayatında özel olarak adlandırdığı bir buluşması vardır. O buluşmada ışıl ışıl parlayan dişler ise yine en istenen ve parlaması için birçok çeşitli yöntemin denenmesi de yine oldukça sık karşılaşılan durumlardan biridir.

diş bakımı ustamgeliyor.jpg

Diş beyazlatmak için sahip olduğunuz zaman aralığına göre en iyi sonucu veren yöntemler vardır ve şu şekildedir: Dişlerinizin beyazlaması için 1 ay, 7 gün yahut 5 dakikanız olabilir.

diş taşı temizleme ustamgeliyor.jpg


1 Ay süreniz varsa

Diş doktorları , ofis tarzı diş beyazlatma işlemi ile evinizde de uygulayabileceğiniz ev tipi diş beyazlatma sistemi için geliştirilmiş özel beyazlatma plakları alın. Bu yöntem oldukça güvenli bir yöntemdir. Dişinize uyum sağlayan ve yıllarca rahatlıkla kullanabileceğiniz plağa sahip olmuş olursunuz.

diş bakımı.jpg

Doktorunuzun ofis tipi diş beyazlatmadan sonra size vermiş olduğu plakalara diş beyazlatma jeli uygulanır ve günde 1 ila 2 saat kullanmanız gerekir. Bazı hastalar beyaz sonucu bir iki gün içerisinde görürken, kimi hastalar ise iki üç hafta içerisinde görmektedir. Bu tamamen kişinin kemik yapısıyla alakalı bir durumdur.

diş kontrolü ustamgeliyor.jpg

İnsanlarda dişler yaş ilerledikçe sararma göstermektedir. Bundan dolayı beyazlatma plakları, ofis tipi diş beyazlatmayı  destekleyici, kullanışlı ve işlevsel bir sistemdir. Bunun yanı sıra oldukça da güvenli bir metodudur. Beyazlatma jelinin ağız mukozasıyla teması daha sınırlıdır fakat yine de kişinin jelden çok fazla kullanmaması ve tercihen yatarken de uygulamaması gerekir.

diş beyazlatma.jpg


7 Gününüz varsa

Ofis tipi beyazlatma işlemi için diş doktoru ile görüşün. Bu beyazlatma haftada 1-2 kez yaklaşık 1 saatlik seanslarla sağlanmaktadır. Diş hekiminiz dişlerinize %35’lik karbamid peroksit jeli 30-45 dakika sürelerle uygulayacaktır. Bu uygulama dişlerinizin parlaklığında göz ile görülecek bir değişim oluşturur. Bu beyazlatma işlemi 7 gün içerisinde size çok daha parlak ve göz alıcı bir gülüş verecektir.

diş temizliği.jpg


5 Dakikanız varsa

Dişlerinizin beyazlamasını istiyorsanız ve bunun için 5 dakikanız varsa ilk olarak doğru renkte ruj sürün. Dişleriniz sarımsı gözüküyorsa vişne kırmızısı ruj, grimsi gözüküyorsa bakır ve bronz tonlarında ruj sürerek dişlerinizin daha beyaz görünmesini sağlayabilirsiniz.Diş doktoru ile görüşerek diş temizleme işlemi sırasında doktorunuz dişlerinizin üzerine doğal yollarla oluşan bir film tabakasını temizler ve biriken plak varsa bunları da çıkartır. Temizleme işleminden sonra dişler daha parlak ve beyaz gözükecektir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler