Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Yaz Aylarındaki Serinlik: Yüzme Havuzu

Sizler de evinize en uygun fiyata havuz yaptırmak istiyorsanız ustamgeliyor.com ‘da binlerce usta sizi bekliyor.

Hem aktivite hem eğlence hem spor alanında kullanacağınız yüzme havuzu, bahçe bulunan evlerde yaz aylarında evden çıkmanızı engelleyecek ve neredeyse tüm gününüzü keyifli bir şekilde geçirmenizi sağlayacaktır. Kim istemez ki bahçesinde havuz bulunmasını? Kimsenin red edemeyeceği bir tekliftir bu.

havuz modelleri.jpg

Havuz yapımı için yapılması gereken ilk şey havuzunuzun bulunacağı ortamın dekorasyonunu tamamlamak olacaktır. Sonrasında havuzunuz hazır hale geldiğinde, size düşen havuzunuzun keyfini çıkarmak olacaktır.

havuz yapımı ustamgeliyor.jpg

Suyun verdiği huzurla yüzmenin verdiği keyif birleşince, kendinizi yurtdışında bir tatildeymiş gibi hayal etmeniz mümkün olacaktır. Havuz, insanı rahatlatır ve insanı dinginleştirir. Sizlere verdiği huzuru aynı zamanda misafirlerinize, arkadaşlarınıza ve ailenize de vererek keyifli vakit geçirmenizi sağlayacaktır.

havuz ustamgeliyor.jpg

Sizler de evinize en uygun havuz yaptırmak için, işini severek ve keyifle yapan havuz ustalarına ihtiyacınız olacaktır. Öncelikle havuz yapılan zeminin kazılıp, havuz için ortamın hazırlanması gerekmektedir. Sonrasında kazım yapılan ortamın düzleştirilip döşemelerin yerleştirilmesi için zeminin hazır olması gerekir. Zemin düzleştirilmesi için havuz ustası kadar beton ustasına da ihtiyacınız olacaktır çünkü zemininizin düzleştirilmesi için havuzun yapılacağı alana beton dökülmesi gerekecektir.

havuz yapımı.jpg

Düzleştirme işlemi de tamamlandıktan sonra izolasyon için faydalı olan plakalarla şekillendirme sağlanmaktadır. Bu işlem yapılırken havuz problemleri haline gelen bir konu vardır. Elektrik, su ve gider gibi tesisat işleri gerektiren ustaların da yardımıyla, plakalar takılırken tesisat işlerinin de bir yandan tamamlanması gerekmektedir.

havuz.jpg

Havuzunuzu kendi isteğinizle şekillendirebilirsiniz. İsterseniz bir dikdörtgen şeklinde, isterseniz de daire şeklinde daha hoş duran bir havuza sahip olmak sizlerin ellerinde. Havuz astarınız, havuzunuzun şekline göre değişkenlik gösterecek ve ustalarınız havuzunuzun şekline göre sizlere astar ayarlayacaktır.

havuz yapım maliyeti.jpg

Sonrasında kontrol etme amacıyla iki üç gün boyunca havuzunuz su dolu şekilde kalacak ve su kaçıp kaçmadığından emin olunacaktır. Bu işlemin kontrolü sağlanıp tamamlandıktan sonraki adım, yüzme havuzu etrafını fayans veya suya dayanıklı ahşap ile kaplatmanız olacaktır.

havuz.jpg

Havuz problemleri sona erip havuz yapımı tamamlandığına göre, artık dekorasyonunuzu mobilyalarınızla ve şezlonglarınızla süsleyip bahçenizde havuz keyfi yapmanın tam vakti gelmiş demektir. Şimdi arkadaşlarınızı veya ailenizi havuz başı partinize davet edip, tüm gününüzü havuzunuzda geçirebilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler