Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev dekorasyonunda yapılan yanlışlar

Ev dekorasyonunda sıklıkla tekrarlanan bir kaç yanlış vardır. Gelin bunları beraber inceleyelim.

Ev dekorasyonunda sıklıkla tekrarlanan bir kaç yanlış vardır. Bunları sırayla inceleyelim.

stil salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Duvar rengi;

En sık yapılan yanlışlardan biri evin duvarlarında yanlış renkleri kullanmaktır. Duvara seçilen boya evin hacmininin büyük bir kısmını oluşturmaktadır. Seçeceğiniz duvar renkleri evinizin toplam renk paletinde çok büyük bir ağırlık teşkil ettiği için doğru renkleri kullanmaya özen göstermelisiniz. Doğru renk, açık ve rahatlatıcı tonlardır. Göz yormayan koyu olmayan tonlar evinizde doğru bir seçim yapmanızı sağlayacaktır.

ev dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Fazla büyük veya fazla küçük eşyalar;

Bu durum da en sık karşılaşılaşılan hatalardan biridir. Mobilya seçiminden önce lütfen odanızın büyüklüğünü göz önünde bulundurun. Büyük bir odada küçük eşyaların çok boş bir görüntü sağlayacağı gibi, küçük bir odada da büyük mobilyaların sıkışık ve kalabalık bir görüntü sağlayacağını söyleyebiliriz.

tarz salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Kalabalık; 

Odaları mobilyalarla doldurmak ve birbirleri ile uyuşmayan aksesuarların kullanımakta ev dekorasyonu konusunda yapılan yanlışlardandır. Aynı odanın içerisinde büyük mobilyalar, abajurlar, kalın perdeler, karışık desenli halı ve örtülerlerin olması yanlıştır.

stil salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Karanlık odalar;

 Eviniz güneş almıyorsa ampulünüzün kuvvetli olması gerekir. Abajurlala desteklenmesi gereken ışıklandırma sisteminizin kuvvetli olması evinizin aydınlık olması için önemli bir ayrıntıdır. Seçeceğiniz perdelerin çok açık tonda olmasıda evinizde doğal ışıktan faydalanmanızı sağlayacaktır. Kötü bir aydınlatma uzun vadede göz rahatsızlıklarına yol açabileceği gibi yetersiz bir aydınlatma ruh haliniz üzerinde son derece kötü bir etki bırakabileceğinide unutmamalısınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler