Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekoratif kış bahçesi önerileri

Kış aylarının başlamasıyla birlikte sizde evlere kapanma korkusu yaşayanlardansanız, kış bahçesi sizin için harika bir fikir.

Yaz aylarının bitip kış aylarının başlamasıyla sizde evlere kapanmanın korkusunu yaşayanlardansanız, kış bahçesi sizin için harika bir fikir. Apartman dairesinde yaşıyorsanız, balkonunuzu ve terasınızı sevimli bir kış bahçesine dönüştürebilirsiniz.

kış bahçesi önerileri ustamgeliyor.jpg

Kış bahçesi hazırlıkları için işe koyulmadan önce bualanı hangi amaçla kullanacağınıza karar vermelisiniz. Örneğin yemek yiyebileceğiniz bir kış bahçesi istiyorsanız, ihtiyacınıza uygun bir masa ve sandalyeyi alanınıza göre seçmelisiniz.

kış bahçesi dekor ürünleri ustamgeliyor.jpg

Alanınız geniş ise kış bahçesine uygun bir oturma grubu alabilir veya isteğinize göre özel yaptırabilirsiniz.  Zemin için yapay çim halı tercih etmeniz kış bahçenizin havasını sabitleyecek ve otantik bir hava katacaktır. Kış mevsimine uygun renkli çiçekler, renkli saksılar, fenerler kış bahçenizin daha renkli olması için kolay dekor önerilerinden sadece birkaçıdır.

dekoratif kış bahçeleri.jpg

Geniş bir alana sahipseniz şömine, küçük ve dar bir alana sahipseniz de elektrikli ısıtıcılar kullanarak yağan karın veya yağmurun tadını sıcak kahvenizi yudumlarken çıkarabilirsiniz.

kış balkonu ustamgeliyor.jpg

Kış bahçeleri için yine sıkça kullanılan dekorlardan olan tente ve katlanabilir cam da mekanınıza çekici bir hava katacaktır. Bahçenizi katlanabilir camla döşemeniz de bahçenizin havasını değiştirerek daha iç açıcı bir mekana sahip olmanızı sağlayacaktır.

kış bahçesi ustamgeliyor.jpg

Yazı aratmayan renkleri, çiçekleri ve göz alıcı aksesuarları ile cıvıl cıvıl ve eğlenceli bir dekorla canlılığını kış boyunca koruyacak ve en keyifli anlarınızın mekanı haline gelecek kış bahçeleriniz için dekoratif önerilerimizden yararlanmanız yeterli olacaktır.;

Kış bahçeniz için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler