Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Gelinlik seçerken nelere dikkat edilmeli ?

Gelinlik seçiminin bir kadın için ne kadar zor ve önemli bir karar olduğunu elbette sadece hemcinsleri anlar.

Gelinlik seçiminin bir kadın için ne kadar zor ve önemli bir karar olduğunu elbette sadece hemcinsleri anlar. En önemli ilk kararın eş seçimi bir diğer adımınsa gelinlik seçimi olduğuna inananlardanım.

Gelinlik fiyatı.jpg

Hayaliniz de bir gelinlik modeli varsada yoksada işe ilk önce gelinlik almak için ayıracağınız bütçeyi belirlemekle başlayın. Bu işinizi kolaylaştıracak ve hedef odaklı arayışa girmenizi sağlayacaktır. Düğün telaşı başlı başına zor ve yorucu bir süreç olduğu için işleri olabilidğince planlı ve programlı yapmanız işlerinizi daha kolay hale getirecektir. Gelinlik seçimi de bunlardan biridir. Sakın düğün organizasyon telaşı ve stresi sizi gelinlik seçiminde aceleye ve oldu bittiye getirmesin.

Gelinlik Modelleri.jpg

Düğününüzün organizasyonu için ustamgeliyor.com sitemizden profesyonel bir ekiple çalışmanız yükünüzü hafifletecek ve kritik diğer kararlarınızda daha sağlıklı kararlar vermenizi sağlayacaktır. Bunlardan biri de hiç şüphesiz vicudunuza ve zevkinize uygun doğru gelinlik modeli bulmaktır.

Farklı gelinlik modelleri.jpg

Her genç kızın hayalinde olan bir model vardır şüphesiz, duvak şöyle olsun, eteğide böyle olsun derken aslında ilk göz önün de olan üst kısmı hep atlamışızdır. Dikkat edin ve bu hatayı yapmayın. Bir diğer hata ise beğendiğimiz veya hayal edip diktirdiğimiz gelinlik modeli 'nin vicut yapımıza uyup uymadığını göz ardı etmek.

Gelinlik fiyatları.jpg

Kısa bacaklara sahipseniz düşük bel görünümlü bir gelinlik modeli tercih etmeniz sizi olduğunuzdan kıs ve basık gösterecektir. Aksine gövdenizi kısa bacak boyunuzu uzun göstermek için yüksek bel bir model tercih etmelisiniz. Yine geniş omuzlara sahipseniz omuz kısmında vatka ve abartı süslerden kaçınmanız sizi daha minyon göstermeyi sağlayacaktır. Duvak seçiminde aşırı kabarık bir seçim yapmanız abartılı bir görünümünüz olmasına neden olacak ve bütün büyünüzün bir anda bozulmasına neden olacaktır.

2018 Gelinlik modelleri.jpg

Makyaj seçimin de ise olabilidiğince açık ve pastel tonlar kullanmanız sizi fazlasıyla çekici yapmaya yeterli olacaktır. Makyajda abartı herşeyi mahveder. Ne güzel kızdı, nasıl da boyamışlar güzelim kızın yüzünü gibi demoralize eden bu cümleleri duymak o muhteşem günümüzü mahvetmeye yeter de artar bile.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler