Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Ev dekorasyonu için tadilat yaptıracakların dikkatine! Rast gele usta seçmeyin!

Ev içerisinde yenilik mi yapmak istiyorsunuz? Bu işlemi kolay ve temiz bir şekilde nasıl yapacağınıza gelin birlikte bakalım:

Evinde yenilikler yapmalısın, bunun nedeninin ne olduğunun pek de bir önemi yok. Tek düşündüğün en kolay hangi şekilde yapabilirsin. En az maliyet ve döküntü ile...

tadilat dekorasyon-ustamgeliyor.jpg

Çoğu zaman ev hanımların gözünü korkutan ilk konuların başında ev dekorasyonu veya başka bir sebepten dolayı yapılacak olan tadilat işlemleridir. Tadilat dekorasyon işi iki ayrı fakat birbiri ile bağlantılı işlerdir. Evinizin içerisinde herhangi bir alanında yaptıracağınız köklü bir değişim hem tadilat hem de dekorasyon alanına girmektedir. Tadilat dekorasyon işinin bir bütün oluşu aynı işi yapan iyi bir ekip ile çalışmanızı gerektirmektedir.

tadilat dekorasyon.jpg

Bu alanda hizmet veren sektörler kuvvetli ve eğitimli bir ekip ile çalışarak tadilatın biçimine ve şekline göre alanında uzman ustalarıyla oluşturdukları ekipleriyle hizmet vermektedir.

tadilat-dekorasyon-ustamgeliyor.jpg

Ev dekorasyonu için tadilat gerekli kimden yardım alabilirim?

Evinizin içerisinde mutfak dolabı değişikliği ve dolayısıyla tadilatı, banyo değişikliği ve dolayısıyla tadilatı gibi birçok alandaki değişim için yapılacak olan en büyük hata bu işte iyi olmayan ve tam anlamıyla işin ehli olmayan kişilerle çalışmanız olacaktır. Bir gün içerisinde bitecek olan işin günler sürmesi ve usta bir ekip tarafından yapılarak çok daha az toz pisliğin çıkmasındansa tüm evin amatör bir usta tarafından batırılması kaçınılmaz olacaktır.

ustamgeliyor-tadilat.jpg

Evinizin içerisinde her alanda hizmet sunan bu firmalar, banyo tadilat, mutfak dolabı tadilatı, salon tadilatı gibi her alanda ayrı ayrı eğitilmiş olan ustalar, mimarlar eşliğinde hizmet en kaliteli bir biçimde sunulmaktadır. Eğer bu alanda bir ihtiyacınız oluştuysa ve hizmet almak istiyorsanız ilk olarak ekibin mimarı ile bira bir tadilat işleminden önce konuşarak nerede ne istediğinizi, hangi dekorasyon stiline daha yatkın olduğunuzu gibi konuları en ince ayrıntısına kadar konuşmalı ve fikir alışverişi yapmalısınız.

ekiple-tadilat.jpg

Şayet yaptırmak istediğiniz tadilat işi yeni taşınacağınız bir ev içinse mutlaka ekip ile işleme başlamadan muhakkak çalışacağınız ekipten maksimum evi hangi tarihte teslim edeceğini öğrenmelisiniz. Aksi halde mağduriyetler yaşayabilir hem siz hem de ekip zor durumda kalabilir. Önce ne kadar sürede tadilat işlemini bitirerek evi teslim edeceğini mutlaka öğrenin. Taşınma işleminiz için belli bir zamanınız varsa bunu mutlaka ekibe bildirin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler