Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

2019 yılının dekorasyon tarzı ile tanıştınız mı?

Dekorasyonla ilgilenenler, evini yenileyecekler veya yeni ev dizayn edecekler için 2019 yılının dekorasyon tarzını araştırdık!

Yeni yıla yaklaşırken belirlenen yeni trendlerle yavaş yavaş gündeme geliyor. 2019 yılının doğa ile uyum yılı olacağının açıklanmasıyla beraber konfora öncülük verileceği de belirtilmiştir.

2019 dekorasyon.jpg

2019 yılının öne çıkacak olan dekorasyon parçaları:

Dekorasyon tarzında doğallığın ve konforun hâkimiyet kılacağı bir yıl olan 2019 yılı, sıklıkla ahşap ile karşılaşılacak bir yıl olacaktır. Hemen her mekânın tasarımında kullanılması beklenen ahşap ürünler, oluşturacağı sıcak mekânlardan dolayı özelliklede evlerde, ofislerde ve Caferlerde sık uygulanacak gibi görünüyor.

dekorasyon tarzı.jpg

Ahşap mobilyanın sağladığı sıcaklık ve huzur ortamı eskileri anımsatan Country ve Rustik karşımı bir hava olurken aynı zamanda minimalliğin vermiş olduğu sadeliği de ilke edinecek gibi görünüyor. Hem eskiyi hem de modernliği bir arada kullanan 2019 ev dekorasyonu bu yıl her detayda doğallığın vurgulanmasını sağlayacak gibi.

yeşil renk-ev dekorasyonu.jpg

Sehpalar, masalar, koltuk detayları ve ışıklandırmaların tümünde kullanılacak olan ahşap maddesi, kumaşlarda ise yeşilin ve yeşil yapraklı kumaşların sık tercih edileceğini de göstermektedir.

ahşap-dekorasyon.jpg

  • 2019 dekorasyon renkleri:

2019 ev dekorasyonu trendleri doğallığın ilke edinerek dekorasyon yapılmasından dolayı, doğa ile içi içe havası verecek olan ada çayı yeşili ve gri tonlarını sıklıkla kullandırtacaktır. Evde yeşil ve tonunun hakimiyeti, ahşabın ve aynı zamanda minimal esintinin hakimiyeti ile doğallığın huzurunu bol bol yaşayacağız.

2018-2019-Mobilya-Trendleri.jpg

Psikolojik olarak yapılan araştırmada ahşabın yeşil tonu ile kullanılmasının ruh sağlığı için oldukça etkili ve rahatlatıcı bir etkisi olduğu görülmektedir. Bu yıl kullanılan desenlerde etnik desenin ağırlıklı olacağını söyleyen tasarımcılar bu desenlerin evin her alanında rahatlıkla kullanılabileceğinin de altını çizmiştir. Pasta tabaklarında, tablolarda, koltuk örtülerinde veya duvar kâğıtlarında kullanılacak olan bu desenler gerek evlerde gerekse ofislerde gönül rahatlığı ile kullanılacaktır.

doğal-dekorasyon-tarzı.jpg

Dekorasyon konusunda üç dekorasyonda bir parça alarak tek bir dekorasyon tarzı oluşturan ve bu tarz ile hem doğallığı hem geçmişi hem de modern bir havayı aynı anda yaşatan tasarımcılar huzurlu ve sıcak bir ortam kurmayı hedeflemiştir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler