Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekorasyondan önce bilmeniz gerekenler

Sevdiğiniz ev aksesuarları ve ev tarzını zihninizde netleştirerek farkınızı bir kaç adımla ortaya koymanız mümkün.

Ev dekorasyonunda farkınızı bir kaç adımla ortaya koymanız mümkün. Bu adımlardan önce istediğiniz ve sevdiğiniz ev aksesuarları ve ev tarzını zihninizde netleştirerek ortaya daha güzel sonuçlar çıkmasını sağlamaya özen göstermelisiniz.

modern salon dekoraysonu ustamgeliyor.jpg

Unutulmaması gerekir ki yaşamınızın büyük bir bölümü evlerde geçer. Misafir ağırlanan, dinlendiğiniz, sosyalleştiğiniz ve hatta huzur bulmak için yalnız kaldığınız mekanlar olan evlerin dekorasyonu ciddiye alınması gereken ve insan psikolojisi açısından da oldukça önem taşıyan bir konudur.

dekorasyon ustamgeliyor (2).jpg

Ev dekorasyonunda özellikle salon dekorasyonu en çok vakit geçirilen mekân olduğu için üzerinde iyi düşünülmesi, araştırılması ve hatta gerekli durumlarda mimar desteği alınarak renk, desen ve doğru mobilya ile dizayn edilmesi gereken bir mekandır.

dekorasyon ustamgeliyor.jpg

Birçok ev dekorasyon fikirleri ile karışan zihninizi, temizleyerek oldukça sade ve dingin bir dekorasyon tarzına yönelmeli ve hem temizlik konusunda hem de kaliteli bir yaşam konusunda doğru seçim yapmalısınız.

deri koltuk modeli ustamgeliyor.jpg

Beğendiğiniz mobilyanın dizayn edeceğiniz mekânı küçültmemesine ve daraltmamasına özen göstermeniz, doğru yolda olduğunuzun ilk göstergesidir. Diğer bir adım ise dekore edeceğiniz alan devasa bir büyüklüğe sahip değilse renk seçiminde dikkatli olmanız ve açık tonlar tercih etmeniz olacaktır.

ev dekorasyonları ustamgeliyor.jpg

Pastel tonların hakim olduğu mobilyalar ve ev süsleri dekore edilen odanın içi ferahlatan ve ruhu sıkmayan bir hava oluşturmasına yardımcı olacaktır. Sırf beğendiniz diye odanızı yahut evinizi gereksiz ve kullanmadığınız eşya ve aksesuarlarla doldurmanız evinizin boğucu ve demode bir havaya bürünmesine neden olarak yanlış ev dekorasyonu yapıyor olduğunuzu göstermektedir.

oda dekorasyonu ustamgeliyor.jpg


Dekorasyonda doğru yol

Elbette belli kurallar koymak yerine yanlış olan dekorasyonu göstermek çok daha doğru bir yol izlenmesini sağlayacaktır. Dekore edilecek mekânın büyüklüğü alacağınız mobilyaların ebatını belirleyen unsurdur. Küçük bir mekâna kaba ve büyük mobilyalar kullanamazsınız.

ev dekorasyon ürünleri ustamgeliyor.jpg

Yahut küçük bir mekâna gereğinden fazla ev süsleri koymanız ortamı olduğundan küçük ve kalabalık gösterecek. Küçük bir mekânı koyu renk tonlarına boyamak da yine aynı şekilde oldukça boğucu ve bunaltıcı bir hava ve dekorasyonu anlamına gelecek. Tüm bu örneklerden de anlaşıldığı gibi ev dekorasyonu konusunda doğru yolu izlemek için olabildiğince sadelikten yana olmanız olmazsa olmaz kurallardan biridir.

Dekorasyona dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler