Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekorasyonda konforun olmazsa olmaz yeri!

Ev dekorasyonu yaparken yalnızca şık bir görüntü değil rahat bir ortamında düşünülmesi, doğru bir dekorasyon yapılması için ilk şarttır

Sayısızca dekorasyon stilinin olması çoğu zaman evine, ofisine yahut herhangi bir iç mekâna dekorasyon yapacak olanların oldukça ilgisini çeker. Eğer siz de en baştan bir dekorasyon yapacaksanız ilk olarak evinizin hangi dekorasyon stili üzerine dekore edeceğinize karar vermelisiniz.

dekorasyon stili.jpg

Dekorasyon stilini evime nasıl uygularım

Tercih edeceğiniz dekorasyon stili için kesin kararınızı verdikten sonra işe koyulabilirsiniz. İlk olarak eğer evi sıfırdan dekore edecekseniz o stile ait ev aksesuarı, ev mobilyalarına iyice bakmalı ve ciddi bir fikir edinmelisiniz.

dekorasyon-aksesuarları.jpg

Bir mobilyaya veya bir ev aksesuarı görür görmez bayılmadıysanız hemen almayın ve bir süre bakınmaya devam edin. Aynı zamanda da tercih edeceğiniz aksesuarlar veya mobilyaların yaşam alanınızı daraltmamasına özen gösterirken bir yandan da tarz ve renk uyumuna dikkat etmeyi ihmal etmeyin.

aksesuar.jpg

Tercih edeceğiniz dekorasyon stili için uygun mobilya ve ev aksesuarı seçimi yaparken bir yandan da yapacağınız işlemin evinizde yaşam konforunuzu sağlamak olduğunu unutmayın. Kullanacağınız mobilyaların fazla eşya ile yapılan ev dekorasyonu başarılı olacak diye bir kaide olmadığını ve seçeceğiniz stil her ne olursa olsun bohem, minimal,  eklektik, avangart, vintage dekorasyon fark etmez hepsinde az eşya ile de ortaya muazzam sonuçlar çıkarabileceğinizi unutmamalısınız.

sade dekorasyon.jpg

Ana unsuru olarak sadeliği ilke edinen minimalist dekorasyon ile karışık tarz dekorasyonu olan eklektik dekorasyon stilini ortak noktada buluşturan unsurun dekorasyonu yapılacak olan iç mekânın içerisinde yaşayacak olan kişilerin konforu ve rahatlığıdır. Bu da alanda gereğinden fazla mobilya ve aksesuar olmaması ve kullanılan mobilyaların rahat olması ile gerçekleşen bir durumdur.

konforlu ev dekorasyonları-ustam geliyor.jpg

Dekorasyonunuzu hem şık hem konforlu yapmanın yolu

Dekorasyon yalnızca şıklığın değil aynı zamanda konforunda olması gereken bir işlemdir. Çoğunlukla yalnızca görüntünün önemsendiği ve konforun hep ikinci planda kaldığı bu işlemde konforu sağlamak için özel bir çaba sarf edilmesi gerekmektedir. Dekorasyon her nerenin olursa olsun, ofis, ev, okul hepsinde var olan insanların gözüne hitap ederken kolay kullanım yanı sıra konforlarına da yönelik olmalıdır. Aksi takdirde dekorasyonunuz yarım kalmış ve kullanışsız olacaktır.

Ev dekorasyonuna dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor.com'da

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler