Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İlk kez temizlik firmasından hizmet alacaklara 3 önemli uyarı

Temizliğini her koşulda kendi yapmış olan kadınların, temizlik firmalarından hizmet satın alırken tedirgin olmaları oldukça normal.

Temizliğini her koşulda kendi yapmış olan kadınların temizlik firmalarından hizmet satın almaları konusu biraz sıkıntılı olabilir. Çok mecbur kalmadıkları takdirde temizlik firması ile çalışmayı tercih etmeyen ev hanımları, işlerin içinden çıkamadıkları zaman çekinceli bir şekilde de olsa temizlik firması arayışına girmektedirler.

İnşaat sonrası temizlik (3).jpg

Birçok nedenden dolayı temizlikçi desteği almak isteyen ev hanımlarının aklını kurcalayan sayısızca soru vardır. ‘’ Temiz yapacak mı acaba? ‘’ Tanımadığım bir insan evime gelecek, güvenebilecek miyim’’ ‘’ Ya yeteri kadar temiz yapmazsa nasıl tepki vermeliyim’’ gibi sıralanabilecek sayısız sorunun cevabıyla uğraşanlar bir yandan da nasıl bir firma ile çalışması ve hizmet alması gerektiğini düşünmektedir.

ev temizliği.jpg

İşte sizler için bu yazımızda nasıl bir temizlik firması ile çalışmanız gerektiğini ve nasıl bir firmadan temizlikçi hizmeti almanız gerektiğini maddeler halinde sıralayacağız.

temizlik firması.jpg

  • Resmi değilse uzaklaşın

Temizlik hizmetleri için ilk kez destek alacaksınız ve bu konuda bir hayli deneyimsiz ve tedirginsiniz. Bu konuda hakkınızı her hangi bir olumsuzlukta yeteri kadar savuna bilmek adına ilk tercihinizi bu işi devlet onaylı yapan bir firmadan yana kullanmak olacaktır. Bu özelliğe sahip olan bir firma mutlaka hem sizi gözetecek kurallara hem de işçisini gözetecek kurallara sahip olacaktır.

temizlik firması-ustamgeliyor.jpg

  • Büyük işler yapmış olmasına dikkat edin

Eğer tercih edeceğiniz temizlik şirketi konusunda daha önce kuvvetli ve büyük firmalarla çalışmış ve çalışıyorsa muhtemelen işiniz yolunda gidecektir. Bunun en büyük nedeni ise iyi iş yapamayan hiçbir şirket büyük firmalar ile çalışamayacağıdır. İşinde usta olan bir firma ise birçok büyük işi hakkıyla yerine getirebilen ve talep edilendir.
Bu madde ile eş değer taşıyan temizlik şirketi deneyimi de yine aynı anlam ve öneme sahiptir. Uzun yıllar deneyim sahibi olan bir temizlik firması birçok konuda sorunsuz hizmet verebilme yetisine sahiptir.

doğal-temizlik ürünleri.jpg

  • Doğal ürünler kullandığından emin olan

Bu madde oldukça önemlidir. Bunun en büyük nedeni ise son zamanlarda türeyen ve oldukça yaygın olarak kullanılan merdiven altı kimyasalların temizlik firmaları tarafından kullanılıyor olmasıdır. Bu insan sağlığını ciddi tehdit eden ve aşırı solunuma maruz kalındığı takdirde özellikle bebeklerde ciddi hayati sonuçlara neden olmaktadır. Tercih edeceğiniz firmanın mutlaka malzemelerinin kendi üretim sertifikasını görün ve buna göre karar verin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler