Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Cam’dan kış bahçesi yaptırmak için 3 neden

Uzun kış akşamlarını kış bahçesinde geçirmeye ne dersiniz?

Soğuk kış günlerinde bahçeli ev sahiplerinin kendileri için yapacakları en iyi iyiliklerden biri elbette camdan bir kış bahçesidir. Bahçenin herhangi bir köşesine yahut tam ortasına yapacağınız cam fanus kış aylarında muazzam bir hava katarak çok daha özgür hissedeceğiniz bir kış geçirmenize yardımcı olacaktır.

KIŞ BAHÇESİ.jpg

Kış bahçesi sistemleri konusunda avantajları incelecek olduğumuzda saymakla bitmeyecek kadar fazla ve derin olduğunu görüyoruz. Ancak yapmış olduğumuz araştırma sonucu kış bahçesi hakkında göze çarpan ve en belirgin olan üç özelliği sizinle paylaşacağız.

KIŞ BHAÇESİ-CAM BALKON.JPG

İsminden de belli olduğu gibi kış aylarında sevilerek kullanılan bu cam fanus sistemi yaşamınızın hemen her sürecinde kullanıla bilinen soğuktan koruyan ancak aynı zamanda dışarıda hissi veren muazzam bir sistemin adıdır. Öyle ki içini tıpkı eviniz de olduğu gibi rahat ve özgürce oturabileceğiniz, uzanabileceğiniz mobilyalarla döşemeniz mümkündür.

kis-bahcesi-dekorasyon-cam balkon.jpg

Kış bahçesinin en belirgin 3 özelliği

1) Kolay kullanım

Kış bahçesi sistemleri katlanır camdan oluşan camlar iç kısma doğru katlanmaktadır. Tavanı sabit olan bu sistemde tente sistemi ile de kapatılabilmektedir. Kış bahçesi sisteminde camların bu şekilde katlanabilir olmasından dolayı 4 mevsim özgür bir biçimde kullanılan cam kış bahçesi, aynı zamanda çok da kolay temizlenmektedir.

kış-bahçesi-kafa dinleme alanı.jpg

2) Kafa dinleme alanı

Kış bahçesini eğer bahçe ortasına değil de evinizin hemen yanında evinizden geçiş yapabileceğiniz bir alana yaptıysanız bunun en büyük avantajı olarak ekstra bir oda daha kazanmış olmanız olacaktır. Bu alan sizin aklınıza estikçe çekilebileceğiniz kafa dinleme odanız da olabilir. Unutulmamalıdır ki kış bahçesinin en büyük özelliklerinden biri ayrı bir oda olarak da kullanıla bilmesidir. Bu alanda rahatlamak adına ister kış aylarına uygun bitkiler yetiştirin, isterseniz de hobi odası olarak kullanın bu tamamen uzun kış akşamlarını nasıl değerlendirmek istediğinize bağlı.

kisbahcesi-cam balkon.jpg

3) Dayanıklı

Cam kış bahçesi sistemleri oldukça uzun ömürlü oluşları ile bilinmektedirler. Kış aylarından yaşanacak olan olumsuz hava şartlarına uygun bir biçimde üretilen bu sistemde çeşitli darbelere karşıda dayanıklı kalabilme özelliği bulunmaktadır. Aynı zamanda dayanıklı olan camlar paslanmaz alüminyum profiller kullanılmaktadır. Oldukça iyi malzemeler ile imalatı yapılan bu sistemde uzun yıllar boyunca kullanılabilmektedir. Eğer sizin de kış bahçesine uygun bir bahçeniz varsa kış bahçesi yaptırmak için fazla zaman kaybetmemenizi tavsiye ederiz. Oldukça huzurlu bir kış geçirmek için geç kalmış sayılmazsınız.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler