Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burcunuza göre dekorasyon önerileri

Etkisini üzerimizde bulunduran burcumuzun, ev dekorasyonu konusunda da bizlere olumlu ve olumsuz yönden etkileri bulunmaktadır.

Burçların insanlar üzerindeki etkisi hepimizin bildiği bir gerçektir. Hayatımızın her alanında etkisini üzerimizde bulunduran burcumuzun, ev dekorasyonu konusunda da bizlere olumlu ve olumsuz yönden etkileri bulunmaktadır. Ev dekorasyonlarınız için daha doğru seçimler yapmak istiyorsanız burcunuzun etkilerini göz ardı etmemeniz gerektiğini unutmayın.

Burç renk uyumu.jpg

*Koç burcu

Koçlar rahatlarına düşkün, lider kişilerdir. Bu yüzden evlerini kalabalık eşya ile doldurmaları onları huzursuz eder. Daha küçük eşyalar tercih etmelidirler ve yaşama alanlarına boş alanlar bırakmalıdırlar. Dekorasyon renkleri kırmızıdır. Evdeki en sevdikleri oda yatak odalarıdır.

shutterstock_1043198008.jpg

*Boğa burcu

Boğa burçları feminen bir yapıya sahiptir. Bu da dekorasyonlarında kadınlığı fazla ön plana çıkartmalarına neden oluyor. Şıklığa çok önem veren bu burç sahipleri, rahatlığına düşkün olduklarını da göz ardı etmemelidirler. Ürün tercihi yaparken, aldıkları ürünün hem şık hem de rahat olmasına dikkat etmelidirler. Bu sayede evcimen olan boğa burçları, istedikleri rahatlığı ve şıklığı evlerinde bir arada bulabilirler. Ayrıca boğa burçları evlerinde toprak tonlarına geniş yer verebilirler. Boğa burçlarının evlerinde ki en sevdikleri oda ise yatak odalarıdır.

Aslan burcu.jpg

*ikizler burcu

Dekorasyon gurmesi olarak bilinen ikizler burcu bu işi en iyi yapan burçlardan biridir. Esnek bir ev ortamı seven ikizler asla fazla düzeni ve kuralı olan bir evde huzurlu yaşayamazlar. Sıklıkla evin şekli ve eşyalarla oynamayı seven ikizler böyle mutludurlar. Canlı tüm renklerden hoşlanırlar. En sevdikleri oda oturma odasıdır.

Akrep burcu.jpg

*Yengeç burcu

Evlerine aşık olarak bilinen yengeç burçları fazla abartıdan hoşlanmazlar. Rahat edemedikleri bir güzellik onlar için huzursuz edicidir. Rahat, sade ve şık evler yengeçlerin mutlu yaşama alanları olacak niteliktedir. Yengeçlerin rengi turkuazdır. En sevdikleri oda mutfak ve yatak odasıdır.

burç ve renk uyumu.jpg

*Aslan burcu

Aslan burcunun zevkleri oldukça yüksektir. Dekorasyonda kendi zevklerinin dışına çıkmaktan hoşlanmazlar. Dış etkenlerin müdahalesi onları fazlasıyla huzursuz eder. Ne istediklerini bilen aslanlar her şeyin en kaliteli olanını sever ve evlerinde tamamen kendi zevkleriyle doğru orantıda bir dizayn sağlarlar. Renkleri altın sarısıdır. En sevdikleri oda oturma odası ve yatak odasıdır.

oğlak burcu.jpg

*Başak burcu

Başak burçları düzen burcudur. Ev ve iş hayatı arasında mekik dokuyan başakların rahat bir ev dekorasyonu tercih etmelidirler. Avangart dekordan uzak durmaları daha doğru bir karar olacaktır. Başak burcu insanı tam anlamıyla bir doğaseverdir. Bu da evindeki dekorasyona yansımalıdır. Abartı olmayan bir dekorasyon başak için huzurun başlangıcı olacaktır. Başak burçları açık renklerden hoşlanırlar. Beyaz, gri, bej ve denizci mavisi onların rengidir. En sevdikleri oda mutfak ve geniş bir terastır.

İkizler uyumuı.jpg

*Terazi burcu

Ev dekorasyonunda desen ve renk kontrastı uyumuna bayılan teraziler için desenler çok önemlidir. Fazla gösterişli aydınlatma ürünleri asla onlara göre değildir. Fazla olan hiç bir şeyi sevmezler bu yüzden kalabalık ev ortamı terazilerin huzurlarının kaçması için yeterli bir nedendir. Renkleri pembedir. En sevdikleri oda mutfak ve oturma odalarıdır.

Koç burcu.jpg

*Akrep burcu

Akrepler için aydınlık bir ambiyans her şeydir. Aslında gerçekten istedikleri tek şey, rahat ve sessiz bir ev olup, huzur içinde yaşamaktır. Ama her daim bakımlı bir evde. Temiz ve bakımlı olmayan bir ev onları mutsuz edecektir. Gizemden hoşlanan akrep burçlarına iddalı renkleri severler. En sevdikleri oda misafir odası ve mutfaktır.

Burçlara göre ev dekoru.jpg

*Yay burcu

Yay Burcu özgür olabildiği zaman mutludur. Kullanışlı ve pratik mobilyalar, büyük yemek masaları, gezdikleri yerlerden aldıkları ürünleri sergileyebilecekleri bir köşe mutlaka evlerinde yerini almalıdır.

yay burcu.jpg

*Oğlak burcu

Oğlak burçları dekorasyon konusunda rahat ve konforlu evleri tercih ederler. Vintage objelere her zaman evinin bir köşesinde yer vardır. Oğlaklar yoğun bir şekilde öz disiplinli ve çalışkandırlar. Hayatlarının her alanında olduğu gibi ev dekorasyonu konusunda da gelenekselliği tercih ederler. Bu onları mutlu eder. Gri, siyah, kahverengi, yeşil ve koyu toprak tonlarını severler. En sevdikleri oda mutfak ve oturma odalarıdır.

Burçlara göre dekorasyon.jpg

*Kova burcu

Yenilikçi bir ruha sahip olan Kova Burcu, evini sürekli olarak yenilemekten büyük bir haz duyar. Kova burçları rahat bir dekorasyonu tercih ederler ve kural dışı dekorasyonu severler. Fazla geleneksellik onları mutsuz eder. Mavi tonlarını severler. En sevdikleri oda oturma odalarıdır.

Boğa burcu.jpg

*Balık burcu

Balıklar en romantik burçlardır. Bu romantik yapılarını evlerine yansıtmaları onları mutlu edecektir. Sert tonlardan ve fazla büyük eşyalardan uzak durmalı yumuşak ton ve minimalist mobilyalar tercih etmelidirler. Açık deniz yeşili ve ışıltılı tonlar Balık burcunun en sevdiği tonlardır. Evinin her köşesini fazlaca severler.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler