Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlara göre dekorasyon önerileri: Koç burcu, İkizler burcu, Yengeç burcu

Her burcun kendine özel karakteristik özellikleri vardır. İşte burcuna göre dekorasyon önerileri…

Yeni bir eve taşındınız yahut evinizin yenilenmeye ihtiyacı olduğunu düşünüyorsunuz ancak tam olarak nerden başlamanız gerektiğine dair hiçbir fikriniz yoksa bekleyin. Size doğru bir yöntem olarak burcunuza uygun bir şekilde dekore etmenizi öneriyoruz. Böylece çok daha mutlu hissedeceğiniz bir mekân oluşturmuş olacaksınız. İşte burcunuza göre dekorasyon önerileri:

koç-burcu-özellikleri-ustamgeliyor.jpg

  • Koç burcu (21 Mart- 19 Nisan)

Koç insanlarının yerinde duramaz hallerinden dolayı dekorasyonda da tercih edecekleri tarz ve rengin tam olarak kestirilmesinin imkânsız olduğunu göstermektedir. Buna rağmen yine de koçlar ev dekorasyonu için mutlaka kesin ve ana renkleri tercih etmelidirler. Ara renkler koçlar için uygun değildir. Keskin ve net kararlara sahip olan koç insanlarını ara renkler sıkar ve motivasyonunu düşürür. Öte yandan koç burçlarının dekorasyonda mutlaka kendilerine ait bir alanı da evlerinde oluşturması çok daha huzurlu yaşamalarını sağlayacaktır.

ikizler burcu-ustamgeliyor-dekorasyon.jpg

  • İkizler burcu (21 Mayıs- 19 Mayıs)

İkizler burcu insanı ister kadın olsun ister erkek fark etmez hiçbir zaman tek tip bir ev dekorasyonu istemez. Dekorasyonunu oldukça sık değiştirmek isteyecek olan ikizler burcu asla ağır mobilyalar tercih etmemelidir. Evinde en çok turuncu, yavruağzı, açık pembe tonları gibi canlı renkler ile kendilerine özgü rahat ve huzurlu hissedebilecekleri bir ortam oluşturmalıdırlar.

yengeç burcu-ustamgeliyor.jpg

  • Yengeç burcu (21 Haziren-22 Temmuz)

Yengeç burcu gökyüzü ve ay tarafından yönetilen bir burçtur. Bundan dolayı da ev dekorasyonunda gri ve beyaz tonlarını evinde kullanarak yok huzurlu bir ortam oluşturabilirler. Aynı zamanda yengeç burcu oldukça duygusal ve sevdiklerine oldukça önem veren bir karaktere sahip olduğu için evinde de yine onlara ait objeleri görmek isteyecektir.  Aile büyüklerinin ve sevdiklerinin resimleri, hediyeleri gibi ufak tefek obje ve resimleri mutlaka dekorasyonunda kullanarak kendisi için en huzurlu alanı oluşturabilirler.

burçlar-özellikleri.Jpeg

Öte yandan yengeçler yemek yeme konusunda da oldukça iyidirler. Bundan dolayı onlar için mutfak dekorasyonu da oldukça önemlidir. Onlar için geniş bir mutfak, masa, iç açan mutfak dolapları ve renkleri de oldukça önemlidir. Mutfak dekorasyonu konusunda da tamamen kendi zevklerini yansıtmak isteyen yengeçler, evlerinde en fazla zaman geçiren evcimen burçlar arasındadırlar.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler