Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Burçlar özelliklerine göre hangi hastalık riskini taşıyor (koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak)

Burçların temsil etmiş oldukları organ ve doğulan aya göre belli hastalıklara daha yakın olunduğu anlaşılmıştır.

Burçlar, ilgilenmiyorum diyenlerin bile ilgisini çeken; ucundan kulağından bilgi edinilen kişinin karakter özelliklerini, giysi seçimlerini, yaşam tarzını etkileyen ve yön veren olmasının yanı sıra hastalık risklerini de göstermektedir. Burçlar hakkında yapılan araştırmada, burçların temsil etmiş oldukları organ ve doğulan aya göre belli hastalıklara daha yakın olunduğu anlaşılmıştır. İşte burcunuza göre hangi hastalıklara yatkınsınız

Koç burcu ustamgeliyor.jpg


Koç burcu

Koç burçlarının vücutlarını temsil eden organ baştır. Bundan dolayı da daha çok baş ağrılarıyla uğraşırlar. Migren, göz rahatsızlıkları, Enfeksiyon rahatsızlıkları, ateşlenme, aşırı hızlı ve hareketli olmaya bağlı düşme, çarpma, yaralanma da oldukça sık görülür. Aşırı fazla olan enerjilerinin biraz dindirilmesi gerekir.

boğa burcu ustamgeliyor.jpg


Boğa burcu

Boğa burçlarının vücutlarını temsil eden bölge boğaz ve boyundur.  Bundan dolayı bademcik, lenf bezleri, guatr ve sırt omuz rahatsızlıkları ile sık sık sorun yaşayabilir.  Az önce sakin olmaları konusunda uyardığımız koç burçlarının aksine, hareket etmeleri konusunda uyarı gerektiren boğa burçları evcimenlerdir. Yemek yemeyi ve evde pineklemeyi de oldukça severler. Mutlaka hareket etmeleri ve spor alışkanlığı edinmeleri gerekecektir.

ikizler burcu ustamgeliyor.jpg


İkizler burcu

İkizler burçlarını sinir sistemi yönettiği için daha çok sinirsel rahatsızlıklara meyilleri vardır. Hem huzuru isterler, hem de huzurlarını kaçıracak tüm sorunları zihinlerinde taze tutarlar. Sinir sisteminde olan rahatsızlıkları, el, kol, omuz bölgelerinde şiddetli ağrılara neden olabilir. Bunun yanı sıra boğaz ağrıları, soğuk algınlığı gibi ortalık hastalıklarına da çok çabuk yakalanırlar.

yengeç burcu ustamgeliyor (2).jpg


Yengeç burcu

Yengeç burçlarının aşırı hassaslıkları tüm rahatsızlıklarına sebeptir. Kırgınken, mutsuzken, üzgünken sürekli yemek yemeyi isterler. Reflü, bağırsak tembelliği, hazımsızlık, böbrek sorunları gibi hastalıklarla sıklıkla uğraşırlar. Aşırı evcimen burçlardan oldukları için orta yaşlara doğru kilo almaya başlarlar. Ayrıca araştırmalara bakıldığında en fazla depresyona giren burçların başında da yengeç burçları gelmektedir.

aslan burcu ustamgeliyor.jpg


Aslan burcu

Aslan burcu, çoğu zaman yatak döşek yatan tiplerden değildir. Aslan burcu olmanın verdiği bir hava ile hastalığı da ayakta atlatmayı tercih ederler. Ancak aslan burcu, sırt, omurga, kalp rahatsızlıklarına çok yatkındır. Her zaman başarılı olma hırsı ve gayreti ile uzun saatler çalışması bu tarz hastalıklara yakalanmasına sebep olmaktadır.

yengeç burcunun özellikleri.jpg


Başak burcu

Başak burçlarının vücutta yönetmiş olduğu bölgeler bağırsak, mide ve sinir sistemidir. Bundan dolayı başaklar herkes den daha fazla yediklerine dikkat etmelidir. Tükettiği besinlerin sağlıklı olmasın başak burcunun sağlığını saniyede etkilemektedir. Hem bedeni hem de siniri çoğu burca göre oldukça hassas olan burçlardır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler