Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İstanbul’da yaşayanlar için boya badana ustası bulmak artık çok kolay!

Boyacılık sektörünün özellikle de büyük şehirler de gelişmiş olması işlerin daha muntazam ve hızlı ilerlemesini sağlar.

İstanbul içerisinde yaşayan insan yoğunluğuna baktığımızda İstanbul boya badana sektörünün ne kadar önemli olduğunu anlamak hiç de zor değil. Boyacılık sektörünün özellikle de büyük şehirler de gelişmiş olması işlerin daha muntazam ve hızlı ilerlemesini ve boyacı açığı olmamasını sağlarken şehir de yaşayan vatandaşların mağdur olmamaları için de oldukça elzem bir noktadır.

thumbnail_deneyimli boya ustası ustamgeliyor.jpg

Gelişmişliğin getirdiği geniş yelpaze seçeneği ile İstanbul boya badana sektöründe aradığınızı kolay bir şekilde bulmanız oldukça kolay. Son dönem de gelişen internet sektöründeki pazarlama sektörün de firmalar ürün pazarlaması yaparken hizmet de satmaktadırlar.

thumbnail_boya ustası ustamgeliyor.jpg

Bunlardan biride geniş kategori seçenekleri ile ustamgeliyor.com, ustamgeliyor sitesinde A’dan Z’ye arayabileceğiniz her hizmet mevcut Boya badana ustası, yabancı dil öğretmeni, dans eğitimi, marangoz ustası, kuaför, temizlik hizmeti gibi geniş bir hizmet yelpazesine sahip olan bu siteden ihtiyaç duyduğunuz iş için talep oluşturarak işinizle alakalı ustaların görmesini ve size fiyat teklifi vermesini sağlıyorsunuz fiyat teklifinde bulunan deneyimli ve profesyonel ustalar arasından sizi en uygun gelenini seçerek işinizi en kısa ve hızlı zamanda halledebilirsiniz.

thumbnail_boya badana fiyatları ustamgeliyor.jpg


Boya badana fiyatları
nelerdir?

Boya badana fiyatları çoğu zaman en merak edilen konulardan biri olup en sık sorulan sorulardan biridir. Fakat fiyatı merak edilenin bir ürün olmadığı ve bir hizmet bedelinin sorulduğunu da göz önün de bulunduracak olursak, şartlara göre yapılan işin fiyatlarının da değişeceğine görebiliriz.

thumbnail_Boya ve badana ustası.jpg

Boya badana fiyatlarını belirleyen unsurlar nelerdir bakalım;

1) Evin eşyalı yahut eşyasız olması

Evin dolu ve eşyalı olması işleri zorlaştırarak çalışan boya ustasının işini zorlaştırır. İşi temiz yapmak ve en kısa sürede iyi bir iş çıkartmayı hedefleyen usta için bu oldukça olumsuz bir durumdur.

thumbnail_Boya fiyatları.jpg

2) Duvar yüzeyi ( Duvar kâğıdı, alçıpen, kartonpiyer vs.)

Duvarın yüzeyi boya badana işinde oldukça önemli bir durumdur. Duvar yüzeyi üzerin de yapılması gereken kırık, dökük, çivi deliği gibi alçı ile kapatılması gereken veya duvar kâğıdı gibi sökülmesi gereken işlemler oldukça etkileyicidir.

tropikal dekorasyon ustamgeliyor.jpg

3) Evin metre karesi

Evin metre karesi fiyatta ilk belirleyici etkenlerden biridir. Küçük bir metre kareye sahip evin boya masrafı ve boya badana ustası emeği elbette büyük bir eve nazaran çok daha az olacaktır.

Boya yaptıracağınızda fiyat bilgileri için bu maddeleri göz önünde bulundurarak fiyat bilgisi alabilirsiniz.

Boya ve badana hizmetlerine dair tüm ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

1 Yorum

  • ben zorlanmıyorum bu konuda evime en yakın akçalı boya permolit boya bayisine gidiyorum hem istediğim rengi seçiyoruz usta ile hızlıca hemde gelip çok iyi işlerini yapıyorlar

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler