Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

İstanbula yakın tatil kaçamağı için 3 harika mekan

Türkiye’nin nüfusunun %18,5’inin ikamet ettiği şehir güzeller güzeli İstanbul’dur.

Türkiye'nin nüfusunun %18,5’inin ikamet ettiği şehir güzeller güzeli İstanbuldur. Durum böyleyken istanbulun kalabalık ve yoğunluğuna rağmen İstanbulda yaşamaktan vazgeçemeyen istanbul aşıklarındansanız, sizinde arada bir kısa tatil molalarına ihtiyacınız oluyor demektir.

İş hayatının yoğunluğundan dolayı uzun tatile gidememek istanbuldan çokta uzaklaşmadan, sakin tatil ortamını bulmanız gerektiğini gösteriyor. İşte sizler için derlediğimiz istanbula yakın tatil mekanları;

şile ağva ustamgeliyor.jpg

1) Şile

Şile Ağva istanbula 100 km uzaklıktaki mükemmel bir tatil beldesidir. Günü birlik kalabileceğiniz rustik dekorasyonlarıyla sizi eski ve otantik bir havaya bürüyecek, aynı zamanda doğa ve denizi doyana kadar yaşayabileceğiniz bu mekan, özellikle istanbuldan gelenlerin ilgi odağıdır. Şileye gittiğinizde görmeniz gereken mekanlardan bir kaçı şunlardır; Kilim Koyu, Gelin Kayası, Saklı Göl, Ağva.

Anadolu feneri ustamgeliyor.jpg

2) Anadolu feneri

Anadolu Feneri İstanbul'a yarım saat uzaklıkta Karadeniz'in hırçın dalgalarının eskitemediği küçük bir köy. İstanbula yakınlığıyla yaz aylarında uzun tatile gidemeyenlerin gözde odağı olan bu mekan hafta sonları oldukça kalabalık olabilir.

kıyıköy ustamgeliyor.jpg

3) Kıyıköy

İstanbula 2 saatlik uzaklıkta olan kıyıköy metropolün yorucu kalabalığından kısa da olsa kaçabileceğiniz huzur veren bir belde. Kazan ve papuç ırmakları arasından yüksek tepeye kurulu bu sahil kasabası tarihi atmosferiyle büyüleyici bir tatil yapmanızı sağlar.

İstanbuldan uzun süre uzaklaşamayan ve tatile giderken zamanını yolda harcamak istemeyenler için en fazla iki buçuk saat yolda harcayacağınız harika seçeneklerden hangisini isterseniz seçebilirsiniz. Yoğun bir tempodan kısa süreli de olsa uzaklaşmak motive olmak için yeterli olacaktır.

Tatil ihtiyaçlarınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler