Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Taş döşeme ve dekoratif taşlar

Doğal taşlar yalnızca evlerde değil restorantlarda, cafelerde, ofislerde, stüdyolarda da sıklıkla kullanılmaktadır.

Pürüssüz ev duvarlarından sonra çok yankı getiren dekoratif taş duvarlar, özellikle bohem, eklektik, endüstiriyel gibi tarzlara yakın olan kişilerin yoğun ilgisini görmüştür.

doğal taş ustamgeliyor.jpg

Doğallığın ve özgür yaşamın simgesi haline gelen evlerde dekoratif taşlar evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz şekilde üretilmiştir.

taş döşeme ustamgeliyor.jpg

Doğal taşlar yalnızca evlerde değil restorantlarda, cafelerde, ofislerde, stüdyolarda da sıklıkla kullanılmaktadır. Özellikle evlerde uygulanacak odanın bir veya bir çok duvarına uygulanan dekoratif taş duvar ortama huzur veren soft bir görüntü sağlar.

doğal taş tasarımları ustamgeliyor.jpg

Bu taşların dekorasyonda kullanım amaçlarından biri olan negatif enerjiyi yok etmek ve ortama huzur veren bir atmosfer oluşturmaktır. Evin veya seçtiğiniz bir odanın duvarının tamamını dekoratif taşla döşeye bileceğiniz gibi zeminde de kullanarak evinize endüstiriyel bir hava katabilirsiniz.

taş döşeme fiyatları ustamgeliyor.jpg

Taş döşeme de uyum ve uygulanış oldukça önemlidir. Uygulanacak ortamın mobilyalarının dekoratif taşlarla uyum içersinde olması ve profesyonel bir usta yardımıyla yapılması estetik açısından hayati önem taşımaktadır. Dekoratif taş uygulamada özellikle iç mimari uygulamalarda, mimarlar tarafından kullanımı gittikçe artmaktadır.

doğal taş döşeme fiyatları ustamgeliyor.jpg

Kullanıldığı ortama ferah bir hava sağlayan dekoratif taşların mutfaklardaki kullanımlarıda son dönemde oldukça popüler tercihleri arasındadır. Bir çok renk seçeneği olması da taşlara olan ilginin armasına sebep olmuştur.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler