Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Sonbaharın keyfini çıkartmanız için yapmanız gereken 7 etkinlik

Eylül ayı ile başlayan sonbahar ile artık yavaştan dökülmeye başlayan yapraklar ile yeni mevsimin habercisi oluyor.

Eylül ayı ile başlayan sonbahar ile artık yavaştan dökülmeye başlayan yapraklar, ılıktan soğuğa doğru ilerleyen esintiler yeni mevsimin habercisi oluyor. Kısaca biten yaz başlayan kış anlamına gelen sonbaharın, güzelliği mutlaka değerlendirilmeli ve bu mevsimde gezebildiğiniz kadar gezmelisiniz.

sonbahar mevsimi ustamgeliyor.jpg

Kışın gezme konusunda oldukça kısıtladığı da göz önünde bulundurulunca gezme fikrinin oldukça cazip geldiğini biliyoruz.

fotoğraf çekmek ustamgeliyor.jpg


Son baharda yapılacaklar listesi

İlk olarak elbette gar dolap yenilemesi yapmanız gerekecektir. Yazdan kışa ufaktan geçerken mutlaka yazlıkların bir tık kalınlarla değişmesi ve hatta fazla ince olan giysilerin tamamen kaldırılması mutlaktır.

doğa yürüyüşü ustamgeliyor.jpg

Dışarıya çıkın ve ağaçları olan, yeşillikli mis kokulu bir ormanda, parkta, bahçede yürüyüş yapın. Evinizden çıkarken tüm pencereleri açık bırakın ve baharın dinginliğinin evinize dolamasına izin verin. Eğer bu aylarda kendinizi eve kapatırsanız çok daha çabuk hasta olmanız muhtemeldir. Unutmamanız gereken şudur ki Sonbahar ayı bilinenin tam tersine enerji ve dinginlik ayıdır.

sonbaharyaprak.jpg

Temiz hava da her fırsatta vakit geçirmeniz gerektiği gibi doğa yürüyüşlerinin yanı sıra bisiklet sürmeye de gitmeniz sizi inanılmaz rahatlatacaktır. İyice soğuk havalar başlamadan önce mutlaka bisikletlerinizi alarak sevdiklerinizle bisiklet turuna çıkın.

sonbaharda ne yapılır ustamgeliyor.jpg

Sonbahar demek dökülen yapraklar, sararan ağaçlar demek. Yani görsel bir şölen anlamına gelen sonbahar da yine doğa ile iç içe vakit geçirirken mutlaka yapmanız gereken bir diğer şey ise resim çekmek olacaktır. Bu görsel şöleni değerlendirmeli ve unutulmaz kareler çekmelisiniz.

Sonbaharın keyfini çıkartmanız için yapmanız gereken 7 etkinlik.jpg

Hem sosyal medya hesaplarınızdan paylaşarak dostlarınızı da bu keyifli gezilere davet edebilir hem de nu unutulmaz manzaraları onlarla paylaşabilirsiniz. Bu paylaşımların sanat eseri değerinde olacağından hiç şüpheniz olmasın.

sonbahar fotoğrafları.jpg

Tabii son baharda yapılacaklar listesine muhakkak eklemeniz gereken bir diğer etkinlik ise çeşitli doğa sporlarıdır. Yazın aşırı sıcağı, kışın ise aşırı soğuğu nedeniyle doğada ve açık havada spor yapmak pek mümkün olmayabiliyor. Kapalı spor salonlarının zaman zaman bunalttığı da oldukça açık.

sonbahar mevsimi.jpg

Bu fırsatı değerlendirmenin zamanı İster tek başınıza ister dostlarınızla yapacağınız sporun malzemelerini alarak doğaya koşma vakti çoktan geldi. Özellikle bahar aylarında sıklıkla tercih edilen mekanları mutlaka tercih edin. Hele de bu yaz tatil yapamadıysanız, bahar ayında Alaçatı, kaş, Seferihisar, Kuşadası gibi mekânları tercih edin. Eğer imkan varsa mutlaka değerlendirin.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler