Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Küçük Ev Yoktur, İyi Planlanmamış Ev Vardır

Evleri planlayan mimara düşen görevler olduğu gibi evi dekore eden ev sahibi ya da kiracıya da son derece önemli görevler düşmektedir.

Planlama ve Dekorasyon

2+1 daireler kimileri tarafından küçük olarak eleştirilse de iyi bir planlama sayesinde son derece geniş oturum alanı olan dairelere dönüşebilmeleri mümkün olacaktır. Bu konuda evi planlayan mimara düşen görevler olduğu gibi evi dekore eden ev sahibi ya da kiracıya da son derece önemli görevler düşmektedir.

 193867-OXYOKS-296.JPG

Odaların Yerleşim Planı

Odaların birbirlerine göre konumları rahat bir şekilde yaşayabilmenin temel kuralları arasında yer almaktadır. Buna örnek olarak verecek olursak ebeveyn odası ile misafirlere tahsis edilmiş odanın mahremiyet açısından birbirlerine en uzak noktalarda yer alması gerekmektedir. Bu kapsamda yapılmış ve kullanıma hazır bir bina için sizlerin yapabileceği pek bir şey yoktur.

Ancak böyle bir durum ile karşı karşıya iseniz bu durumda yapabileceğiniz daha farklı şeyler de bulunmaktadır. Örnek olarak verecek olursak odalara derinlik katabilecek duvar kağıtları veya daha farklı oda tasarımları uygulamanız mümkündür. Ayrıca ince ve uzun dolaplar kullanarak yatay düzlemde daha geniş mekanlar elde edebilmeniz de mümkün olacaktır.

Bu kapsamda sizlerin yapacağı en iyi şey dikey düzlemi yani taban ile tavan arasındaki boşluğu en iyi şekilde değerlendirmektir. Eğer mutfağınızda yeteri kadar yeriniz var ise mikrodalga gibi eşyalarınızı dolaplara gömmeniz daha kullanışlı olacaktır. Geniş görünümlü oda tasarımları sayesinde sizler de böylelikle daha ferah bir odaya kavuşabilecek ve kendinizi daha rahat hissedeceksiniz.

OE9V4E0.jpg

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler