Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kimyasal kozmetikleri çöpe atın doğal maskelerle cildiniz yenileme zamanı geldi

Güzellik tüm kadınların asırlardır en çok üzerinde durduğu konulardan biridir.

Güzellik tüm kadınların asırlardır en çok üzerinde durduğu konulardan biridir. Modern çağ ile gelişen kozmetik ürünleri kadınları işine yararken içerdiği zararlı maddelerle verdiği faydanın daha fazlası olarak zarar vermektedir.

yüz maskeleri ustamgeliyor.jpg

Kimyasal kozmetik ürünleri zararlarının uzmanlarca ispatlanmasıyla doğal ve organik bakım ürünlerine dönüş oldukça hızlı olmuştur.

sivilce maskesi ustamgeliyor.jpg

Doğal güzellik ürünleri üzerinde çalışan birçok kozmetik uzmanı ürettikleri ürünlerin faydalarını ise birçok kadında test ederek ispatlamıştır. Şimdi size vereceğimiz birkaç doğal cilt maskesi ile tazeliğin ve pürüzsüz bir cildin tadını çıkartabilirsiniz.

cilt bakımı ustamgeliyor.jpg


Maden suyu ile cildinizi canlandırın

Bir buz kabı içerisine maden suyunu koyarak dondurun. Dondurmuş olduğunuz maden sularını her sabah bir tanesini cildinize sürerek cildinizdeki gözeneklerin sıkılaşmasına yardımcı olun. Soda cildinizi sıkılaştırırken tazelik verir ve ciltteki yer etmiş kirlerden arınmasını sağlar. Yorgun bir görünümden arınmanızı ve anında çok daha canlı bir görüntüye sahip olmanıza yardımcı olur. Ciltteki nem dengesinin düzenlediği de uzmanlar tarafından açıklanmış özelliklerinden biridir.

cilt temizliği ustamgeliyor.jpg


Gözenek açıcı doğal tonik

Cildinizdeki gözeneklerin tıkalı olması oluşacak sivilce ve siyah noktalara davetiye çıkartmaktadır. Kimyasallardan oluşan çözümler cilde daha çok zarar verdiğinden doğal olan maskeler ve tonikler ile çözüme ulaşmamızı sağlayan uzmanların gözenek açıcı maske tarifi oldukça kolay.

siyah nokta maskesi ustamgeliyor.jpg

İki yemek kaşığı elma sirkesi ve iki yemek kaşığı suyu bir kâse içine koyun ve karıştırın. Bu karışımı bir pamuk yardımı ile her sabah düzenli olarak cildinize uygulayarak cildinizde oluşacak sivilcelere önlem alarak oluşmalarını önleyin. Her uygulamada olduğu gibi bu toniği de düzenli uyguladığınız takdirde oldukça iyi bir sonuç alarak harika bir cilt temizliği yapmış olacaksınız.

cilt maskeleri ustamgeliyor.jpg


Kimyasal nemlendiricileri çöpe atın!

Kimyasal olan tüm kozmetik ürünleri gibi nemlendiricileri de cildinize sürmeyin. Şimdi vereceğimiz tarifte kendi kendinize yapacağınız doğal ürünler ile yapacağınız nemlendirici cilt maskesini düzenli olarak kullandığınız takdirde oldukça güzel sonuçlara ulaşabilirsiniz.

süt maskesi ustamgeliyor.jpg

1 yemek kaşığı bal

1 yemek kaşığı limon suyu

1 yemek kaşığı zeytinyağını bir kâse içerisinde karıştırarak cildinize sürün. En fazla 20 dakika cildinizde beklettikten sonra ılık su yardımıyla yıkayarak gün boyu nemlenmesini sağlayın. Birçok cilt problemi için birçok cilt maskesi tarifini uygulayarak cildinize en güzel bakımı yapabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler