Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

8 burcun ruhuna hitap eden renkler nelerdir?

Her burcun kendine has bir özelliği olduğu gibi her rengin de belli özellikleri vardır. Peki Burçlara göre renkler hangileri?

Her burcun kendine has bir özelliği olduğu gibi her rengin de belli özellikleri vardır. Burçlara göre renkler hangileri? Hangi burcun rengi hangisi şimdi bakalım;

Koç burcu ustamgeliyor.jpg


Koç burcuKırmızı

Koç burcunun ruhunu simgeleyen renk kırmızıdır. Hareketliliği ve ilgiyi seven koçları en iyi anlatan renk olarak bilinen kırmızı görmezden gelinmekten hoşlanmayan bir burç olan koçları simgelemektedir. Mars’ın kızıl gezegen olarak bilinmesi de kırmızının koç üzerindeki etkisinin göstergesidir.

boğa burcu ustamgeliyor.jpg


Boğa burcuYeşil

Yeşil rengi doğayı, doğurganlığı ve büyümeyi simgeleyen bir renktir. Bahar döneminde doğan boğalar, doğma, doğurma ve büyüme ile ilgili alanlarla oldukça ilgili oldukları için yeşil renk boğaların ruhlarını okşar.

ikizler burcu ustamgeliyor.jpg


İkizler burcu
Sarı

Sarı renk ikizler burcunun ruhuna canlılık veren bir renktir. Sarı renk düşünmeyi ve odaklanmayı arttırıcı özelliği ile bilinmektedir. İkizler burcunun en güçlü özelliği ise düşünme gücünün oldukça kuvvetli olmasıdır. Bundan dolayı sarı renk ikizler burcu için candır.

yengeç burcu ustamgeliyor.jpg


Yengeç burcuGümüş grisi

Gümüş rengi temiz ve berrak bir ruhu olan yengece yine berraklığı ve şeffaflığı hissettirir. Aynı zamanda gümüş rengi iyimserliği ve duyarlılığı da arttıran ve aynı zamanda aşk hayatının derinliklerine dalması konusunda ilhan veren bir güce sahiptir.

aslan burcu ustamgeliyor.jpg


Aslan burcuAltın rengi

Altın rengi gücün ve gösterişin rengi olarak bilinmektedir. Güçlü olmayı ve gösterişi seven aslanlar için altın rengi ruhlarına hitap eden mükemmel bir renktir.  Her zaman güç ve prestijin hakimi olma peşinde olan aslanlar altın renginin verdiği bu enerjiyi severler.

1057725_620x360.jpg


Başak burcuKahverengi

Başak burcu doğa aşığı olarak bilinen bir burç olup enerjisini ve gücünü topraktan almaktadırlar. İstikrarı temsil eden kahverengi , başağın sistematik ve metodik yapısına oldukça uygundur. Bu yüzden başak burçlarını genel de giysi de aksesuarda sürekli kahverengi ve tonları ile meşgulken görebilirsiniz.

terazi burcu ustamgeliyor.jpg


Terazi burcuPembe

Pembe renk terazi burcunun kalbine işleyen renklerden biridir. Pembe terazi burcunun mizacına daha fazla yumuşaklık ve sakinlik katarak daha da sevimli bir mizaç kazandırmaktadır. Günlük hayatında daha sakinlik ve dinginlik kazanmasına neden olur.

akrep burcu ustamgeliyor.jpg


Akrep burcusiyah

Gizemli bir ruha sahip olan akrep burcu için gizemini perdeleyen en güzel renk siyahtır. Asil ve gizemli kalmayı tercih eden akrepler renk olarak da kişiliklerini yansıtan en güzel rengi bulmuşlardır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler