Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kapı önü dekorasyonu için yapmanız gerekenleri hiç düşündünüz mü?

Çoğu kişi evin dekorasyonu ile ilgilenirken evin giriş kısmını hiç önemsemez, işte kapı önü dekorasyonuyla ilgilenmeniz için nedenler..

Çoğu kişi evin dekorasyonu ile ilgilenirken evin giriş kısmıyla hiç alakadar olmamaktadır. Ancak yanlış olan şudur ki evin girişinin güzelliği ve düzeni evin içi için çok olumlu bir izlenim olacaktır. İşte evinizin girişinin nasıl olması gerektiği hakkında öneriler:

kapı-önü-dizaynı-ustamgeliyor.jpg

  • Sade bir giriş

Sadeliğin her zaman göz yormayışı ve derli toplu görüntüsü avantaj olmuştur. Sade bir kapı önü ve yeşil bir çiçek oldukça yeterli bir kapı önü dizaynı olabilir. Sade düz bir renk yahut düz iki renk halı paspası ve kapı sağında solunda iki ağaç saksısı ile evinize oldukça hava katacak bir stilie sahip olabilirsiniz.

ışıklandırma-sistemi-dekorasyon.png

  • Şık bir ışıklandırma

Evinizin girişini özel olarak alacağınız bir aydınlatma ile aydınlatabilirsiniz. Işıklar evinizin girişine ekstra şık ve zarif bir görüntü kazandırır. Özellikle hava karardıktan sonra eve girdiğinizde hem kolaylık sağlayacaktır hem de güvenliğiniz açısından daima yanan bir ışık oldukça işinize yarayacaktır.

kapı önü dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

  • Değişiklikler yapın

Kendinize has bir tarza sahipseniz evinizin dış görünümünü kendi şahsi tercihlerinize uygun bir şekilde dizayn edebilirsiniz. Özellikle evinizin içinde kullandığınız dekorasyon stiline uygun bir tarzı kullanarak da bir uyum bağı kurabilirsiniz. Bu durum eviniz ile kapınızın önünde bir bağ kurarken aynı zamanda da kendi tarzınız yansıtmanın mutluluğunu her fırsatta görerek yaşamanızı sağlayacaktır.

mustakil-ev-dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

  • Eviniz müstakilse mutlaka yeşil bitki kullanın

Evinizin girişini özellikle de müstakil bir eve sahipseniz yeşil bitkilerle donatabilirsiniz. Kendi zevkinize uygun dizayn edeceğiniz kapı önü dekorasyonu tam olarak doğallığı ve ferahlığı anımsatarak evinize ayrı ve hoş bir hava katacaktır.

temiz-kapı önü.jpg

  • Kapı önünü günlük kullandığınız eşyalarla doldurmayın

En sık yapılan hatalardan biri olan kapı önüne ayakkabılık, ayakkabı ve bir takım kullanılmayan evden çıkacak olan mobilyaların konulmasıdır. Hem çirkin bir görüntü oluştururken bir yandan da oldukça kalabalık ve bunaltıcı bir görüntüye neden olacaktır. Kapı önü dekorasyonu yapılırken bu son madde de olduğu gibi sık yapılan hatalara da dikkat edilmesi yine konuklarınızın ve çevresel görüntünün çok daha iyi bir izlenime sahip olmasına yardımcı olacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler