Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Gardıroplarınız İçin Kullanışlı Dizaynlar

Yatak odasında en önemli eşya gardırop desek yeridir. Çünkü bütün kalabalığı toplayan ve düzeni sağlayan bu dolaptır.

Yatak odasında en önemli eşya gardırop desek yeridir. Çünkü bütün kalabalığı toplayan ve düzeni sağlayan bu dolaptır. Bu yüzden dolap seçimi çok önemlidir. Mesela uzun elbiselerinizi aşabileceğiniz ince uzun bir bölme işinizi görecektir. Yazlık kışlık diye katlayarak ayırdığınız kıyafetleri koymak için ise çok sayıda ve çok büyük olmayan raflar işinize yarayacaktır. Dolabın içinde yer alan çekmeceler ise iç çamaşırlarınızı koymak için bire birdir.

Gardırop İç Dizaynı

Bazı gardıroplar kıyafet ihtiyacınızı karşıladığı gibi ayakkabı için de size alan sunmaktadır. Buralara ayakkabılarınızı açık olarak koyabileceğiniz gibi kutularla koyarak daha çok ayakkabı için yeriniz olabilir. Hatta isterseniz renkli kutular içine çoraplarınızı bile koyabilirsiniz.

532824445816.jpg

Ayarlanabilir Raf ve Askılıklar

Bazı gardıroplarda ise sabit raflar yerine ayarlanabilir raflar ve bazı plastik aparatlara yer verilebilir. Mesela kravatlarınızı asabileceğiniz portatif bir askılık düzen için çok önemlidir.

Gardırop iç düzenini ayarlamak için bez aparatlar da kullanabilirsiniz. Bu sayede ihtiyacınıza göre düzeninizi ayarlayabilirsiniz.

Yatak Odasında Olmazsa Olmaz Aynalar

Yatak odasında giyinip, makyaj yapıldığı ve son çeki düzen verildiği için ayna olmazsa olmazdır. Bunun için dolabınızın dışının tamamını ayna olarak seçebileceğiniz gibi, parçalı aynaları olan bir dolap da seçebilirsiniz. Ancak boydan bir ayna olmasına özen gösterin. Çünkü ayakkabınızdan saçınıza kadar her ayrıntıyı bütün olarak görün ve öyle karar verin.

532824754077.jpg

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler