Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Evinizi boyamadan önce bilmeniz gerekenler

Evinizde boya badana işlemi yapmadan önce boya ve renkler hakkında bilmeniz gerekenleri, bildiğinizden emin olun ve böylece işe koyulun!

Evinizde boya badana işlemi yapmadan önce boya ve renkler hakkında bilmeniz gerekenleri, bildiğinizden emin olun ve böylece işe koyulun.

boya işleri.jpg

Boya renkleri hakkında evinize en uygun olanlarını inceleyerek hem pozitif bir enerji alabilir hem de doğru bir seçim ile evinizin giysisi olan boya ile çok şık bir görüntü sağlayabilirsiniz.

boya badana fiyatları ustamgeliyor.jpg

Doğru boya renkleri nasıl seçilmelidir?

Ev dekorasyonu yapacak olanların yolu mutlaka boya işinden geçiyor. Ancak boya badana için doğru boya renkleri bulmak da oldukça önemlidir. Eğer bu konuda özel bir yeteneğiniz yoksa mutlaka bir iç mimardan fikir almalı yahut bir dekoratörden destek almalısınız. Aksi halde yanlış seçimler ile evinizdeki atmosferin şık ve ferah olmasını sağlayamazsınız.

boya badana ustası.jpg

Öncelikle doğru boya badana için yapmanız gereken duvarlarınızın pürüzsüz hale gelmesidir.  Alçı ve düzeltme işlemi boya badana ustası tarafından halledildikten sonra, sıra eviniz için doğru rengi bula bilmektir.

alçı-sıva.jpg

Hayalinizde bir renk varsa ilk önce boyanın uygulanacağı odadaki mobilyalara uyup uymadığından emin olmalısınız. Şayet zıtlık uyumu dahi yakalanmıyorsa o renkten acilen vazgeçin yahut uygulayacağınız odayı değiştirerek daha uygun bir oda bulun.

deneyimli boya ustası ustamgeliyor.jpg

Boya için hiçbir fikriniz yoksa küçük bir boya kartelâsı alarak inceleyin. Bu şekilde renk konusunda kafanızda mutlaka bir şeyler oluşacak ve hatta belirginleşecektir. Daha sonra yapmanız gereken hayal kırıklığına uğramamak adına, seçtiğiniz rengin minik bir numunesini alarak odanızda mobilyalara yakın bir kısma uygulayarak denemektir.

renk-kartelasi-boyalar.jpg

Böylece rengin duvarda duruşu hayal ettiğiniz gibimi, mobilyalarınıza uyum sağladı mı gibi sorulara cevap bulmuş olursunuz. Bu durum aynı zaman da boşa gidecek olan paranızın da ziyan olmasını engelleyecektir. Aynı zamanda da doğru boya renkleri hangisi bulmuş olacaksınız.

Boya ve Badana işleriniz için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler