Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvar dekorasyonu yaparken nelere dikkat etmeli?

Duvar dekorlarını hem işlevsel hem de estetik açıdan değerlendirmeye ne dersiniz?

Ev dekorasyon sırasında yapılacak olan birçok işlem vardır. Mobilyalar, boyutları, renkleri, perdeler, halılar ve tüm bunların birbiriyle olan karakteristik uyumu gibi oldukça özen gösterilmesi gereken bir konudur.Ancak bütün bunların yanı sıra duvar dekorasyonu yapma işlemi de oldukça ayrı ve önemli bir konudur. Bunun için kişinin mutlaka belli bir bilgiye sahip olması gerekir. Oldukça geniş bir seçenek kitlesine sahip olan duvar dekorasyonu doğru yapıldığında evinize harika bir hava sağlayacak ve evinizde oldukça keyifli vakit geçirmenize neden olacaktır.

Duvar-Dekorasyon-Fikirleri.jpg


Duvar dekorasyonunda dikkat etmeniz gereken konular

  • Renk tercihi

Duvar dekorasyonunda ilk madde her zaman duvar boyama yani duvar rengidir. Seçeceğiniz rengin ev dekorasyonunuza uyum sağlayıp sağlamadığını doğru analiz etmeniz, evinizdeki dekorasyonun tam anlamıyla istenilen sonuca ulaşıp ulaşmamasını sağlayacaktır.

duvar-dekorasyonu-ustamgeliyor.jpg

Evinizdeki dekorasyonun karakteri bohem ve yakını değilse eğer çok canlı renkler tercih etmemenizde fayda olacaktır. Daha mat ve düz renklerle duvarınızın üzerine yine mat renkler içeren biblo, porselen, küçük çoklu tablolar gibi aksesuarlar ekleyerek oldukça şık bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

duvar_aksesuarı.jpg

  • Fazla duvar aksesuarından kaçının

Duvarınızı dekore ederken kullanacağınız duvar aksesuarları mutlaka bilinçli bir şekilde dizayn edilmelidir. Fazla sayıda duvar aksesuarı kullanmak, oldukça sık yapılan bir dekorasyon hatasıdır. Mükemmel bir şekilde dizayn edilmiş ev dekorasyonunun mahvolmasına neden olan unsurların en başında yanlış yapılmış ev dekorasyonu bulunmaktadır. Buda bize dekorasyonda duvarın önemi konusunda oldukça açık bir bilgi vermektedir.

duvar_dekoru.jpg

  • Kullanılan aksesuarların doğru konumlandırılması

Ev dekorasyon sırasında duvar üzerinde yapılan dizayn sırasında en sık yapılan hatalardan biri de kullanılan duvar aksesuarları kullanımında yanlış konumlandırma yapmaktır. Aksesuarlar arasında ölçülü ve doğru bir ölçü olması, görünümün çok daha şık ve oturaklı olmasını sağlayacaktır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler