Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kışın sıcacık bir ev dekorasyonu ile içinizi ısıtmaya ne dersiniz?

Peki, soğuk kış günlerin de evinizin dekorasyonu ile içinizi ısıtmasını nasıl yapacaksınız bir bakalım;

Kışın soğuk havası içinizi üşütse de evinize uygulayacağınız ev dekorasyon atmosferi ile psikolojik olarak ısıtan bir görüntü oluşturabilirsiniz. Yazın bunaltıcı sıcağından bir nebze de olsa ferahlatan renklerin kullanımından sonra kışı bu soğuk ve üşüten renklerle geçirmek oldukça yanlış bir tercihtir.

thumbnail_kış evi dekorasyonu.jpg

Her mevsime uygun renk mi seçilir dediğinizi duyar gibiyim. Büyük masraflı ve uğraştırıcı olmayan kış dekorasyonu uyguladıktan sonra yaptığınız için memnun olduğunuzda eminim en baştaki düşüncenizden çoktan vazgeçmiş olacaksınız. Peki, soğuk kış günlerin de evinizin dekorasyonu ile içinizi ısıtmasını nasıl yapacaksınız bir bakalım;

kış_dekorasyon.jpg


Işıklar

Kışın karanlık ve kasvetli havasından evinizi sıyırarak ışıklı bir atmosfer oluşturabilirsiniz. Evinizde kullanacağınız ışıklandırma sistemi ile evinizde, dışarıdaki karanlık ve soğuk havayı hissettirmeyecek bir ev dekorasyon oluşturabilirsiniz

kış_dekorasyonu.jpg


Isıtan renkler

Evinizi yine kışın o soğuk havası ve karanlık atmosferinden korumak için ev mobilyaları ve ev aksesuarlarında açık ve sıcak renklerle donatabilirsiniz. Masrafsız bir dekorasyon için şık ve açık renklerde olan bir koltuk örtüsü, halı, halı örtüsü kullanarak da hedeflemiş olduğunuz havaya sahip olabilirsiniz. Turuncu, hardal sarısı, kahverengi, mürdüm rengi ve mor gibi tonlarla evinizin havasını birden kış moduna sokabilirsiniz.

thumbnail_kış evi dekorasyon fikirleri.jpg


Perdeler

Yaz aylarında ince perdelerin kullanımı ile evin bir nebze daha ferahlamasını sağladığınızı biliyoruz. Şimdi ise aynı işlemi kışın soğuğundan evinizin atmosferini korumak amaçlı yapmanız gerekecek. Kalın fon perdeler ile süsleyeceğinizi eviniz adeta soğuktan korunaklı bir şatoya dönüşecek. Kalın kumaşlı, sıcak renkli fon perdeler ile sıcacık bir yuva içerisinde muhteşem bir kış geçireceksiniz.

thumbnail_kış evi dekorasuonu ustamgeliyor.jpg

Yaz ayları geldiğinde kaldırıp yalnızca ince tüller, stor perdelerle geçireceğiniz yazı, kış aylarında ısıtan ev mobilyaları ile geçirmenin ne kadar mutlu ettiğini göreceksiniz.

dekorasyon_önerileri.jpg


Beyaz renk

Beyaz rengin yaz dekorasyonu kapsamında da oldukça sık kullanıldığını mutlaka biliyorsunuzdur. Fakat beyazın gücü ile yaz dekorasyonunda ferah bir ton olan beyaz, kış dekorasyonu kapsamında kullandığınızda da sıcak bir havaya sahip olmanızı sağlayacaktır. Beyazı kışın tüylü beyaz bir halı olarak, üzerinde beyaz mumlarla dekore edilmiş beyaz orta sehpa olarak da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

_kış dekorasyon önerileri ustamgeliyor.jpg

Beyaz rengini kışın evinizde örtüler de de kullanabileceğiniz gibi duman rengi ile de harika bir sıcaklık yakalayabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler