Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Duvak seçerken dikkat edilmesi gerekenler

Gecenin yıldızı olacak olan gelin adayları, daha fit ve çekici gösterecek gelinlik modeli seçimi yapmalısınız.

Düğünü yaklaşan gelin adaylarını yakından ilgilendiren bu yazı da, doğru gelinlikden sonra doğru duvağın seçimi hakkında bilmeniz gerekenleri sırasıyla anlatacağız. Öncelikle gelinlik seçiminin vücudunuza uygun yapmanız gerektiğini hatırlatalım. Fiziğinize uygun olmayan bir gelinlik modeli sizi olduğunuzdan kilolu, kısa, basık, geniş veya dar gösterebilir.

duvak modelleri ustamgeliyor.jpg

Gecenin yıldızı olacak olan gelin adayları, daha fit ve çekici gösterecek gelinlik modeli seçimi yapmalısınız. Vücuda uygun seçilmiş gelinliğinize en uygun duvak seçimi de tıpkı gelinlik seçimi kadar önemlidir.

duvak seçenekleri ustamgeliyor.jpg

Uzun kuyruklu ve kabarık gelinliklerde uzun duvak seçimi doğru bir karar olmayacaktır. Gelinliğin arka kısmındaki modeli kapatacak olan uzun duvak daha düz gelinliklerin tamamlayıcısı olmalıdır. İnce bedene sahip gelinlerin, bedenlerini örtecek kadar geniş bir duvak kullanmaları gelini kilolu ve kalabalık gösterecektir. Daha kısa duvak kullanımı daha şık ve zarif görünüm sağlayacaktır.

2018 duvak modelleri ustamgeliyor.jpg

Kısa gelinlik tercih eden gelinler için uzun duvak, uzun ve sade gelinlik tercih edenler içinse kısa duvak tercihi uygun tercihler olacaktır. Duvağın topuzun altına takılması, şık durmayabilir. Genellikle tercih edilen duvağın, topuzun üstünden saça takılmasıdır.

duvak modeli ustamgeliyor.jpg

Doğal ve soft bir görünümden hoşlanan gelinler duvağı, açık bırakılmış saçlarının üzerinden sarkıtabilirler. Saçınıza duvağı sabitlemek için de görünmeyecek kadar küçük ya da şeffaf tokaları tercih edebilirsiniz. Gelinlik seçimindeki özenin duvak seçimi için de gösterilmesi gelinliğinizle duvağınızın uyum içinde olmasını sağlayacaktır.

 

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler