Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Dekorasyonda koyu boya renklerinin cezbeden büyüsü

Koyu renklerinizi dekorasyonunuz ve mobilyanızla birleştirdiğinizde karşınıza harika bir görsel şölen çıkacaktır.

Evlerinizde kullandığınız koyu boya renkleri , içinizi ferahlatacak renklere dönüşebilir. Aynı zamanda kullandığınız mobilyalar sayesinde odanızı bir anda çok keyifli bir hale getirebilirsiniz. Bunun yanısıra duvarınızda kullandığınız koyu renklerin de ayrı bir önemi var. Koyu renklerinizi dekorasyonunuz ve mobilyanızla birleştirdiğinizde karşınıza harika bir görsel şölen çıkacaktır.

salon dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Tek başına seçeceğiniz koyu duvar boyası evinizi daha küçük ve kullanışsız hale getirecektir. Koyu renkleri evinizde açık renklerle ve renkli dekoratif eşyalarınızla tamamladığınızda ise evinizin daha büyük ve kullanışlı hale geldiğini göreceksiniz. Gelin birlikte koyu renklerin evimizdeki hakimiyetini inceleyelim ;

koyu renk duvarlar.jpg

Lacivert ;

Çok koyu bir renk gibi görünse de aslında lacivert fiziksel olarak insanları rahatlatan ve zenginliği temsil eden asil bir renktir. Yatak odasında kullanılması pek de istenen bir durum değildir fakat oturma odasında dekorasyonunuzla zenginleştireceğiniz lacivert duvarınız içinizi açacaktır. Evinizde, lacivert rengini gri , beyaz ve tonlarıyla birleştirebilirsiniz. Bu evinize daha şık bir hava katacaktır.

çalışma odası dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Gri ;

Gri renginin koyu tonları daha güçlü ve daha kararlı oluşu temsil eder. Tonlarıyla birlikte fazlasıyla kullanışlı bir renk olduğundan evinizin her yerinde gri tonlarını kullanabilirsiniz. Gri rengini daha çok neon veya cart renklerle kombinlediğinizde, evinizin ne kadar ferah ve canlı olduğunu siz de fark edeceksiniz.

yatak odası dekorasyonu ustamgeliyor.jpg

Siyah ;

Siyah ise adaleti ve gücü temsil eder. Siyah rengi, çok karanlık görünse de yapacağınız renkli dekorlar ve kullanacağınız açık renk mobilyalarla, siyahın koyuluğundan çok evinizin ne kadar modern olduğu gözünüze çarpacaktır. Siyah rengini beyaz, açık gri ya da sarı rengiyle kombinlediğinizde, odanızın çok daha yumuşak ve modern bir görüntüye sahip olduğunu göreceksiniz.

oturma odası dekorasyonu.jpg

Kahverengi ;

Toprak rengi olan kahverengi doğallığı ve sakinliği temsil eder. Böyle koyu renk yanında açık renk dekorlar kullanılması gerekir ki bu renk odada sizleri çok fazla sıkmasın. Eğer altın renklerini seviyorsanız, kahverengi duvarınızı altın rengi eşyalarla süsleyerek evinizi daha stil bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda kahverengiyi, daha açık tonlarıyla kullandığınızda da sizlere daha iyi bir görüntü verecektir.

Boya badana ihtiyacınız için en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler