Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Zeminlerin süsü halılar nasıl seçilmeli ?

Halının mobilyaları zemin ve duvar ilişkisinin bütünlüğünü ön plana çıkartacak bir halı seçimi doğru bir seçim olacaktır.

Halı seçimi dekorasyonda önemli parçalardan biridir. Dekorasyonda tamamlayıcı rolü oynayan halılar, doğru seçildiği taktirde evinizin havasını olumlu olarak değiştirecektir.

halı modelleri ustamgeliyor.jpg

Asırlardan bu yana gelen halı geleneği bir çok halı çeşidinin de çıkmasına neden omuştur. İran halıları, nepal halıları, milas halıları, shaggy halılar gibi bir çok çeşit halı olması dekorasyonda çeşitliliğini arttırmıştır.

gri halı modelleri ustamgeliyor.jpg

Halı seçimi, mobilya ve duvar boyası dekore edildikten sonra yapılmalıdır. Halının mobilyaları zemin ve duvar ilişkisinin bütünlüğünü ön plana çıkartacak bir halı seçimi doğru bir seçim olacaktır.Halı almadan hemen önce halıyı nere için alacağınızı belirlemelisiniz. Rast gele 'evde bir yere sererim' diyerek halı alımı yanlışdır. Alınacak halının mutlaka nereye alınacağı önceden belirlenmelidir.

salon halıları ustamgeliyor.jpg

Hangi halının nerelerde kullanılacağı, hangi rengin nereye daha uygun olacağı gibi bilgiler halı almadan önce bilmeniz gereken önemli ayrıntılardandır. Örneğin hol veya oturma odası gibi sık kullanılan zeminlere olabildiğince en kaliteli halılar alınmalıdır.

2018 halı modelleri ustamgeliyor.jpg

Halı deseni konusunda belli ve sabit bir kural yoktur. Kişilerin ve dekore edilen mekanın tarzına uygun bir seçim yapılabilinir. Rustik tarz sahibiyseniz el dokuması halılar, eskitme halılar, çok desenli ve soft renkli halılar tercih edebilirsiniz.

İskandinav bir tarza sahipseniz daha çok açık renk tonları ve desensiz halılar tercih etmelisiniz. Bohem bir tarzınız varsa hasır halıları veya el örgüsü halıları tercih etmelisiniz.

 

Zemin döşeme için ihtiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da. HEMEN TIKLA ve müşteri oylarıyla seçilen ustalarımızdan ÜCRETSİZ en uygun fiyat teklifini al.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler