Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Çocuk odasından genç odasına geçiş fikirleri

Çocukluk döneminden gençlik dönemine
geçen gençlerin, hayatlarının birçok döneminde birçok değişim söz konusudur.
Baştan aşağı oluşan bu değişimlerden biri de odadaki dekorasyon değişikliği
olmaktadır.

Çocuğunuz, çocukluk döneminden çıkıp gençlik dönemine girdiği zaman, yepyeni genç odası fikirleri ile karşınıza çıkabilirler. Bu konuda çeşitli arayışlara girecek olan gençler ve sizler için fikir olabilecek birkaç genç odası dekorasyonu fikrini sizinle paylaşacağız.

Uygulaması kolay genç odası fikirleri

Çoğunlukla ahşap mobilyalardan oluşan genç odası sade bir şıklık sağlamaktadır. Koyu ve kahve rengi tonlarındaki mobilyalar gençlere hitap etmezken psikolojik bir savaş anlamına gelmektedir.

Genç odası dekorasyonu için mobilyalar ve çok daha portatif ürünlerden seçilmelidir. Eğer genç odası olarak dekore edeceğiniz oda da aynı odayı 2 çocuk birden paylaşıyorsa ranzalı genç odaları çok ideal olacaktır.

Böylece odada daha fazla kullanım alanı kalırken, çocuklarınız yatak muhabbetinin tadına da doyacaktır. Ranza deyince aklınıza demir ranzalar gelmesin çünkü çok şık tasarıma sahip ranza mobilyalar artık her yerde.

Bu odalar ise kendisini prenses gibi hissetmek isteyen genç kızların tercihi oluyor. Genellikle pudra pembe tonlarının yoğunlaştığı avangard genç odası takımları kızlara pembe hayaller kurduracak cinsten.

Çiçekler ve desenlerin kendisine kolayca yer bulduğu bu odada her şey prenseslere yaraşır olarak düşünülmeli. Mesela bir cibinlik ve kraliçe desenli aynalar çok şık olabilir.

Yeriniz darsa ama her ihtiyacınız da görülsün istiyorsanız hiç korkmayın. Şimdi açılır kapanır yataklar, masalar her yerde bulunuyor. Masanın altından çıkan komodinler, yatağın altından çıkan çekmeceler sizin ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Yerinizin genişliği ve ihtiyaçlarınızı belirledikten sonra dekorasyon kendisini zaten oluşturacaktır.

Eğer alanınız genişse hiç bir şeyden kısmadan zevkinizi rahatlıkla yansıtabilirsiniz. Çalışma masasının yanına kitaplık koymak gibi tabuları yıkabilir, odanızın bir duvarını kütüphane yaparken, çalışma masanızı cama yakın bir yere koyabilirsiniz. Hatta odanızda yatma ve dinlenme alanlarınızı da ayırabilirsiniz.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler