Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Mutfağınızı geniş gösterecek yöntemler

Herkes bilir ki kadınların en çok vakit geçirdikleri yer olan mutfakların dar olması birtakım sıkıntılar neden olur. Bu sorunların kadınlar için teşkil ettiği sorunlar rahat iş yapamamak, bunaltıcı, daraltan bir alanda çalışmak gibi sıralayabileceğimiz daha birçok soruna neden olmaktadır. Bundan dolayı hazırlamış olduğumuz yazımızda küçük mutfaklar dekorasyonu önerilerimizle bir nebzede olsa aydınlanmanıza yardımcı olacağız. Oldukça önemli olan mutfak dekorasyonu evin en önemli ve en sık kullanılan alanlarından biridir. Bu nedenle eğer sizlerin de mutfakları dar ise bu basit yöntemleri uygulayarak mutfağınızı genişletebilirsiniz.

Küçük mutfak dekorasyonu için yapılması gerekenler

  • Çoğunlukla stüdyo daireler ya da apartlarda karşılaştığımız bu mutfak türlerinde salon ile mutfak iç içe yer almaktadır. Sizler de mutfağınızı Amerikan mutfak türüne çevirebilir ve mutfak içerisinde yer alan ve tezgâha bitişik olan masanıza salon tarafına konulmak üzere bar sandalyeler ekleyebilir hem yemeğinizi orada yiyebilir hem de akşam çayınızı orada içebilirsiniz. Bu sayede kullandığınız alan son derece genişleyecektir.

  • Salon ile mutfak arasındaki duvarı yıkarak mutfağınızın tek duvarlı olmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca mutfak alanınızın ortasına gelecek şekilde yemek masası ve sandalyelerden oluşacak bir ada yapmanız da hareket kabiliyetinizi artıracaktır.

  • Bu mutfak türünde de ortaya ada yapabilir ve etkin kullanım alanı oluşturabilirsiniz. Ayrıca kullanacağınız ince uzun dolaplar sayesinde de alanınızı bir hayli genişletmeniz mümkün olacaktır.

  • Eğer alanınız dar ise bu mutfak modeli sizleri baya sıkıştıracaktır. Bu durumda yapılması gerekenler arasında dolaplarınızın boyunu yükseltmek mutfak eşyalarını küçültmek mikrodalga gibi ürünleri mutfak dolaplarına gömmek ve ayrıca duvar kağıtları ile mutfağa derinlik kazandırmaktır.

Mutfak için sıralamış olduğumuz bu bilgilerde eğer isteseniz en büyük değişimi mutfak dolaplarınızın rengini değiştirerek de yapabilirsiniz. Mutfağınıza girer girmez açık renge boyadığınız mutfağın genişliği dikkatinizi mutfağın genişlemiş ve ferahlamış olması yönünde çekecektir. Mutfak modeli olarak değişim yapamayanlar için muazzam bir seçenek olan renk değişikliği, kişinin kendi kendine uygulayabileceği bir işlem olup, çok daha profesyonel bir sonuç için ise bu iş hakkında belli bir deneyime sahip olan boya badana ustalarından destek alınabilmektedir.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler