Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Kına organizasyonu

Kına geceleri eskilerden buyana gelen geleneklerimizden biri olup, gelin ve kız tarafı için oldukça önemli bir gecedir.

Kına geceleri eskilerden buyana gelen geleneklerimizden biri olup, gelin ve kız tarafı için oldukça önemli bir gecedir. Son dönemde bekarlığa veda partilerine dönüşen geleneksel kına anlayışından biraz uzaklaşıldı. Bu da kına organizasyonlarının popileritesini odukça arttırdı.

kına organizasyon fiyatları ustamgeliyor.jpg

Kına organizesi için kına ritüellerine hakim olmanız gerekmekte, eğer bu konuda kendinize güvenmiyorsanız sizinde işini iyi yapan bir organizasyon firmasına danışmanız gerekiyor demektir. Kına malzemeleri, kına kıyafetleri ve kına organizasyonu gibi bir çok ayrıntıyla ilgilenen bu organizasyon firmaları tamamen sizin isteğinize göre de şekillendirmeler yapabiliyor.

kına fiyatları ustamgeliyor.jpg

Üstelik misafirlerinize sunacağınız kına hediyeliklerinden, o gece çalınacak kına şarkılarına kadar A'dan Z'ye her konuda destekçiniz olacak bir çok firmaya ustamgeliyor.com sitesinden ulaşmanız mümkün. Bir çok fiyat teklifi ve bir çok firma arasından size en uygun olanını seçme şansını sunan ustamgeliyor.com oturduğunuz yerden işinizi halledebileceğiniz kadar da kolay.

kına organizasyonu ustamgeliyor.jpg

Kendi kınamın organizasyonunu kendim yapmak isterim diyenlerdensen, sıkı bir plan program seni bekliyor. Yapabilirsin. Öncelikle Eminönü ilk mekanın haline gelecek. Kına alışverişi, kına elbisesi, kına tacı, kına duvağı ve kına yakma seremonisi için ihtiyaç duyulacak malzemeleri, geceyi daha eğlenceli hale getirmek için gerekli aksesuarları, mekan süslerini, gecede sunulacak kına çerezi gibi ikramları, kına çerez kesesi ve konuklara sunmak için bir takım hediyelikleri hazırlıyor olacaksın.

Bir liste yapacak olursak;

*Kına Hediyelikleri

*Kına El Mumu

*Kına El Gülü

*Kına Eldiveni

*Kına

*Kına Kesesi


kına gecesiorganizasyonu fiyatları ustamgeliyor.jpg

*Kına Kutusu

*Kına Örtüsü ya da Kına Duvağı

*Kına Tası

*Kına Tepsisi

*Kına Sepeti gibi malzemeleri temin etmelisiniz. Arkadaşlarınız ve ailenizden bu işler için destek alabilirsiniz. Müzik lisenizz içinde en az bir gün ayırmalısınız.

Kına organizasyonlarınız için htiyacınız olan en iyi uzmanlar Ustamgeliyor'da.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler