Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Banyo Dizaynı ve Seramik Malzeme Kullanımının İşinize Yarayacak Ufak İpuçları

Ustamgeliyorda banyo fayansları ile ilgili tüm merak edilenlere ulaşmanız mümkündür.

Su Tesisatı Nasıl Döşenir?

Banyo fayansı döşenirken su tesisatının da döşenmiş olması gerekir. Çünkü su tesisatı borularının görünmesi banyonun estetikliğini kaybetmesine neden olur. Bu nedenle su tesisatı nasıl döşenir sorusu sıklıkla ustaların karşısına çıkar. İlk önce su boruları tüm eve döşenir. Su boruları döşendikten sonra üzerine banyo fayansları döşenir. Bu şekilde su boruların görünürlüğü de ortadan kaldırılmış olur. Her durumda estetik bir görünüme ulaşmak isteyenler tarafından etkili şekilde işlem yapılmış olur.

Su Tesisatında Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Su tesisatı döşenirken öncelikle iyi malzeme kullanmak gerekir. Borular kaliteli şekilde tercih edilmelidir. Çünkü borularda yaşanan herhangi bir sorun tüm fayansların tekrar açılması gerekliliğini doğurur. Bu nedenle tesisatçı arayanlar işini çok iyi yapan profesyonellere yönelir.

Su tesisatında zaman zaman problemler ortaya çıkar. Buradaki asıl sorun da tesisatın fayansların altında kalmasıdır. Çünkü görünmeyen tesisatta sorunun nereden kaynaklığını anlamak oldukça güçtür. Bunun için tüm borular ortaya çıkarılır. Bu şekilde tesisattaki sorunun nereden kaynaklandığı da ortaya çıkar.

Tüm tesisata ulaşma oldukça maliyetli bir iştir. Çünkü su borularında meydana gelen bir tıkanıklıkta; tıkanıklığın nereden meydana geldiği bulunmalıdır. Bunun için de fayanslar kırılarak; sorunun kaynağı ortaya çıkarılır. Ancak bu işlem sırasında banyonuz adeta bir şantiye alanına dönüşür. Ayrıca işlemden sonra da tekrar fayans yaptırmak zorunda kalırsınız. Bu da oldukça büyük masraflar çıkarır. Çünkü eğer küçük bir alan kırılsa bile oraya sonradan fayans yaptırmak gerekir. Ancak sizin banyonuzun fayansından bulmak her zaman mümkün olmaz. Bu durumda da ya küçük bir alan için farklı fayans kullanılırsınız. Ya da tüm banyo fayansını yeniden yaparsınız. Bu durum da sizi ekonomik yönden zorlayabilir.

Tıkanıklık açma yöntemini değiştirerek bu büyük masraflardan kurtulmak mümkündür. Bunun için ustamgeliyor sitesinden hizmet talebinde bulunabilirsiniz. Bu sayede işinde oldukça profesyonel tesisatçılara ulaşabilirsiniz. Onlarda size banyo su tesisatı konusunda ihtiyacınız olan hizmeti sunar.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler