Aradığın Usta Ayağına Gelsin - UstamGeliyor Blog

Stil Rehberi: Ebeveyn Yatak Odası Tasarımları

Yatak odası tasarımları arıyor ve farklı tasarımlar ile ufkunuzu genişletmek istiyorsanız bu yazımızdan istifade edebilirsiniz.

Yatak odası tasarımları arıyor ve farklı tasarımlar ile ufkunuzu genişletmek istiyorsanız yazımızdan istifade edebilirsiniz. İşte sizler için derlediğimiz birbirinden farklı yatak odası tasarımları.

Duvar Kağıdı ile Fark Yaratın

Küçük yatak başlığının dayandığı duvarda bulunan son derece etkileyici renkli duvar kağıdı sayesinde oldukça göz alıcı bir yatak odası elde edebilmek mümkün olmaktadır.

Beyazlar İçinde Bir Yatak Odası

Yatağından dolabına avizesinden kapısına kadar bembeyaz olan bu yatak odasında kendinizi adeta bir kır evindeymiş gibi hissedeceksiniz. Ayrıca oda içerisinde bulunan antik dolap da son derece etkileyici bir hava katmaktadır.

Rustik Tasarım

Bu yatak odası modeli içerisinde yer alan mobilya ve eşyalar sizleri doğa içerisine götürmektedir. Tavanda yer alan ahşap kirişlerin yanı sıra perdeler üzerinde buluna çiçek motifleri de son derece otantik bir hava katmaktadır.

Sade ve Şık Tasarım

Oda içerisinde yer alan sayvanlı yatak sayesinde son derece sade ancak bir o kadar da şık bir hava yakalanan yatak odasında yer alan perdeler üzerindeki desenler de son derece modern bir görünüm katmaktadırlar. Duvarlarının renginin beyaza yakın bir açıklığa sahip olması ise bu yatak odasını son derece ferah ve havalı göstermektedir.

Desenli Yatak Odası

Yatak başlığı ve bir yastıkta var olan uyumlu desenler insanın içini açarak güzel bir görünüm sunmaktadır.

Yorum yaz

Usta mı arıyorsun?

Ustamgeliyor.com ustalarla müşterileri birleştiren bir hizmet platformudur.Eğer bir ustaya ihtiyacın var ise-kısaca ihtiyacını belirt -gelen 7 teklifi karşılaştır-sana en uygun ustayı seç .

Talep oluşturmak için hemen logoya tıkla:

Kategoriler

En Popüler